Kaldewei Conoflat – neomezeně plochá

Nová plochá sprcha ze smaltované oceli zaručuje volný pohyb a exkluzivní prožitek při sprchování.

 

Aktuálně je možno v moderní koupelně pozorovat vývoj směřující k rozlehlým a otevřeným prostorám. V souladu s tímto proudem se vyvíjí také tendence odvracející se od uzavřených řešení sprchových a koupelových prostor a přiklánějící se k systémům otevřeným, které opticky podrthují velkorysost místnosti. Sprchy na úrovni podlahy jsou velkým trendem a již dlouho nejsou vyžadovány pouze jako speciální řešení. Spíše se přeměňují na pravý prvek životního stylu pro moderní a designové koupelny. Firma Kaldewei a její superplochá sprcha Conoflat na úrovni podlahy je teď novým měřítkem v této oblasti a nově definuje neomezený a komfortní požitek při sprchování.

 

 

Superplochý prostor sprchy s jemnými detaily

Zásluhou nové ploché sprchy Conoflat a jejího elegantního vzhledu, jasného puristického designu a ztvárnění bez viditelné vnitřní kontury působí moderní koupelna celkovým harmonickým dojmem a člověk je při sprchování unášen do zcela nového prostorového vnímání vyznačujícího se rozlehlostí a elegancí. Conoflat je extrémně plochá a integruje se do domácího koupelnového prostředí absolutně na úrovni podlahy a bezbariérově. Odtok umístěný uprostřed se smaltovaným čtvercovým krytem v barvě vany propůjčuje sprše Conoflat osobitý, charakteristický vzhled. Conoflat se harmonicky začleňuje do celkového obrazu a zásluhou své stability nabízí nesrovnatelný komfort při pohybu ve vaně.

V 17 různých rozměrech lze sprchu z avantgardního segmentu výrobků od firmy Kaldewei bezproblémově zaintegrovat do každé prostorové situace a sprcha se stává středem pozornosti v koupelně. Kromě klasické bílé a ušlechtilé černé je Conoflat k dostání také v aktuálních trendových barvách sladěných s odstíny dlaždic, v takzvaných “coordinated colours”. Kdo si přeje ještě větší míru individuality, může si nechat sprchu vyzdobit buď ušlechtilým ornamentem lilie nebo exkluzivním zlatým ornamentem, který může být na doptání také individuálně ztvárněn.

 

Bodové vítězství ve věcech hygieny a bezpečnosti

Nová sprchová vana Kaldewei Conoflat sjednocuje dobovou estetiku, ergonomii a bezpečnost v jednom výrobku vysoké úrovně. Zásluhou montáže na úrovni podlahy do ní lze nejen snadno vstoupit bez jakéhokoliv klopýtnutí; protiskluzový smalt Antislip speciálně přizpůsobený designu sprchy Conoflat nabízí na přání maximální míru bezpečnosti a komfortu. Volitelně je Conoflat navíc k dostání i s perličkovým efektem – zušlechtěním povrchu nenáročným na údržbu.  Voda a částečky nečistot a vodního kamene zcela snadno odperlí z povrchu vany. Tím dochází k ještě dalšímu zlepšení již stejně vynikajících hygienických vlastností sprch na úrovni podlahy z ušlechtilé smaltované oceli Kaldewei s dlouhou životností ve srovnání s vydlážděnými sprchovými prostory: bezpečnost, dlouhá životnost a nenáročná údržba hovoří samy za sebe.

 

více na www.kaldewei.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna