Perla vašeho domova – kuchyně od INDECO.CZ

INDECO.CZ přichází na trh s originálním novým trendem – kuchyněmi „na míru“ ve třech variantách S, M a XL, které navrhl designér Roman Vrtiška a zakomponoval do nich mnoho zajímavých a na našem trhu jedinečných prvků.

Odlišnost značení vypůjčená z označení konfekce v oděvním průmyslu dává jednoduchou formou poznat rozměry kuchyní od minimalistických po nejprostornější.

Kuchyně S nadchne především mladé lidi, kteří žijí single v malém bytě, nebo páry se „startovacím bydlením“. Hodí se do atypických malých bytů s nedostatkem místa či garsoniér, stejně jako pro kanceláře.

 

Hlavní předností je ojedinělá možnost uzavřít pracovní prostor originálním systémem kování, takže hosté ani nepostřehnou, kde se kuchyně v bytě nachází. Minimalistická varianta s rozměry 240 cm na délku (s velkou ledničkou pak 360 cm) a 240 cm na výšku, s hloubkou skříněk 60 cm bude k dostání ve dvou barevných variantách. Základní vybavení obsahuje ledničku, myčku, mikrovlnnou troubu, varnou desku a nad ní digestoř. Pracovní prostor lze zvětšit výsuvnou deskou, která slouží především jako jídelní stůl, u něhož se dva lidé pohodlně najedí, nebo jako další pracovní plocha.

„Trh sice nabízí kuchyně pro malé byty, ale ty neřeší situaci, kdy je místnost s kuchyní zároveň obývákem a ložnicí,“ dodává designér Roman Vrtiška. „Pokud člověk žije sám, nechce se mu večer sklízet nádobí, jednoduše pracovní desku uzavře a kuchyně se rázem promění ve skříň.“

Kuchyně M vychází z potřeb majitelů bytů střední velikosti a je určena pro milovníky živých barev a pro ty, kteří ocení širokou možnost kombinací jednotlivých modulů, možnost vytvoření rohové kuchyně, tak i materiálů. V nabídce jsou pracovní desky eurolight, locobelová dvířka, lesklé lamino a to vše v barvách černá, bílá, modrá, ale také fuchsia, lila, oliva či blackberry.

„Všechny materiály splňují hygienická kritéria a mají atesty na kuchyňský provoz,“ upozorňuje Roman Vrtiška. Nekonečná řada možností v různých rozměrech byla a je pro společnost INDECO.CZ vždy výzvou.

 

Kuchyně XL zohledňuje nároky neomezených bytových prostor i možností klienta. Ti, pro něž je kuchyně srdcem bytu a pro přípravu jídla nepotřebují pouze mikrovlnou troubu, si mohou zvolit z mnoha variabilních možností, z exkluzivních materiálů a ze široké barevné škály. Kuchyně podle současných moderních trendů nabízí vzdušné řešení a oddělený prostor pro různé pracovní činnosti včetně barového pultu.

V nabídce najdete fantasticky tenkou pracovní desku, zapuštěný dřez, možnost zasazení dýhovaných dvířek, takže každá kuchyně získá nezaměnitelný výraz, specifický a typický pro společnost INDECO.CZ. Samozřejmostí je vybavení kvalitními spotřebiči firem Siemens a AEG.

Všechny kuchyně mají ostré rysy, úchytky nahrazeny hliníkovými profily, nebo tzv. push zavíráním. Materiály, z nichž se kuchyně vyrábí, splňují všechna kritéria a byly podrobeny pečlivému testování. Moderní technologie zaručují jejich kvalitní povrchovou úpravu, odolnost proti poškození, opotřebení, deformaci, nárazům a snadnou údržbu.

Originální a neotřelý vzhled kuchyně, precizní zpracování, nadstandardně dlouhá záruční lhůta a vnitřní výbava je samozřejmostí bez ohledu na rozměry kuchyní u všech tří variant a cenových relací.

 

Více informací na www.indeco-kuchyne.cz.

 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně