Jet Set - víc než jen bazénové schodiště

Moderní technologie jdou stále dopředu a s nimi i snaha integrovat více různých užitečných funkcí do jednoho produktu ve stylu „vše v jednom“. Tento trend se samozřejmě nevyhnul ani bazénům. Z bazénové velmoci Francie přichází novinka v podobě multifunkčního bazénového schodiště Jet Set. Kromě toho, že umožňuje pohodlný vstup do bazénu, skrývá v sobě mnoho dalších funkcí a slouží tak zároveň jako filtrační jednotka, protiproud, osvětlení či masážní lehátko.

 

Pokud byste se rozhodli sepsat všechny věci, které chcete od svého bazénu, může vzniknout velice dlouhý seznam. Bazén by měl například filtrovat vodu, ohřívat ji, být osvětlený, mít zabudovaný protiproud, umožnit sportování i relaxaci a nejlépe nabízet i příjemnou masáž. Zdá se, že všechny tyto požadavky nejdou dohromady a člověk si musí vybrat. Řešení však přináší novinka od francouzské společnosti Desjoyaux - schodiště Jet Set, které splní všechna tato přání.

 

Jet Set nabízí kromě přístupového schodiště také 2 skimmery a 2 filtrační vaky pro bezpotrubní filtraci. To zajistí vašemu bazénu křišťálově čistou a nezávadnou vodu, bez složitého zázemí, potrubí a komplikovaných mechanismů s vysokým rizikem poruch či úniku vody. Další funkcí Jet Setu je osvětlení, které zajišťují 3 halogenová světla o výkonu 50W. Pokud toužíte po kondičním plavání a váš bazén nedosahuje potřebných rozměrů, pomůže vám zabudovaný protiproud. Největší novinkou a naprostým unikátem je však zabudování 2 pohodlných lehátek pro balneoterapii a hydroterapii. Balneoterapii, také nazývanou Perličková lázeň, zajišťuje speciální blower. Jde o příjemnou masáž vzduchem. Oproti tomu hydroterapie je masáž vodou, tak jak ji známe z masážních bazénků (SPA). Zajišťuje ji 16 masážních trysek a fontána na krční masáž. Pomocí regulace lze výkon nastavit dle potřeby více na trysky či na fontánu. Lehátko má také výškově nastavitelnou opěrku hlavy, takže umožní pohodlnou relaxaci každému bez ohledu na jeho výšku. Schodiště Jet Set lze instalovat do bazénů od 3m šířky.

 

Více na www.desjoyaux.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika