Wellness: jen tolik let, na kolik se cítíte

Velký rozdíl je tvořen malými krůčky. Wellness není jen pasivním konceptem, který existuje pouze v salonech krásy a exkluzivních sanatoriích ani nemusí nutně vyžadovat přísný cvičební režim, nebo nudnou dietu. Cestu k duševní pohodě a lepšímu zdraví můžete začít přímo ve vaší koupelně. Příjemná koupel s hydromasáží, která vás zbaví celodenní psychické i fyzické zátěže, je znamenitým řešením. Relaxační účinek perličkové lázně se dokonce vyrovná profesionálním uhličitým koupelím. Miliony lehounkých bublinek vás katapultují do nekonečného vesmíru harmonie a pohody.

O blahodárných účincích horké lázně věděli již staří Egypťané a Římané a oddávali se tomuto potěšení rádi a často. Dopřejte si ji i vy a udělejte tak první kroky k wellness, které vám mohou přidat pár dalších zdravých a šťastných let života. Vylepšete svůj vzhled a vitalitu přirozeným způsobem. Stimulací krevního oběhu v horních vrstvách pokožky se pleť přirozeně tonizuje, uvolní se, vyhladí a rozzáří. Klouby a svaly jsou při masáži a hýčkání dokonale zregenerovány. Po cvičení vám teplá lázeň ve vodě s bublinkami zabrání zatuhnutí svalů a uvolní přetížené vazy a šlachy, po  náročném pracovním dni zklidní mysl a pomůže vám usnout. Horká lázeň spojená s masáží mohou dokonce pomoci zmírnit vaše potíže v subakutních a chronických stadiích revmatického onemocnění.  

Řešení pro každého 

Od dob Césara a Kleopatry lidstvo udělalo velký pokrok, tak je tomu samozřejmě i ve světě domácího lázeňství. Hydromasážní vanu si dnes může dovolit opravdu každý. Dbejte však nejen na cenu, vždy se ptejte po kvalitě, abyste místo krásných chvil netrpěli kvůli hlučnému motoru, nevýkonným tryskám nebo ucpaným a nefunkčním rozvodům. Švédskou kvalitou s mnoha certifikáty a oceněními se může pochlubit značka Gustavsberg, která nabízí dvě řady hydromasážních van: Easy a unikátní téměř neslyšitelný systém Sparkling, který je dokonce tišší než puštěná sprcha. Vyberte si ze široké nabídky systémů s vodními (Hydro) pro hloubkovou masáž a vzduchovými (Air) tryskami pro prokrvení a osvěžení pokožky, které se dají i kombinovat dohromady. Nechejte techniku pracovat za vás a soustřeďte se jen a jen na své tělo a krásné myšlenky. 

Vany Gustavsberg i ostatní výrobky této značky můžete zakoupit v síti 150 partnerských prodejen po celé ČR i na Slovensku (např. Siko koupelny, Ptáček koupelny, Marketis…). Není důvod čekat.

 

Sparkling Electro – nejtišší rozkoš na trhu

Chcete si dopřát kvalitní vodní masáž a zároveň dokonale tichou relaxaci ve vaně plné jemných, šumících bublinek? Podle laboratorního měření je Sparkling systém nejtišší na trhu, pracuje o 30 % tišeji než ostatní, plně spuštěný motor dosahuje úrovně hluku menší než zvuk puštěné vody. Z osmi trysek na dně vany vycházejí miliony bublinek, takže vám bude připadat, že se koupete v šampaňském. Trysky jsou opatřené samočisticím systémem – profouknou se teplým vzduchem, který vyžene zbylé kapky vody, aby rozvody byly čisté pro příští používání. Všechny systémy Sparkling jsou automaticky osazeny podvodním halogenovým osvětlením.  

Sparkling Combi – vana šampaňského.

8 trysek na dně vany pro extra jemné bublinky jako v šampaňském, 6 vodních masážních trysek na boku, 4 masážní trysky na záda a 2 na nohy pro účinnou relaxační masáž a uvolnění ztuhlých svalů. To vše včetně instalace a s halogenovým osvětlením v ceně vany. Díky motoru nové generace Sparkling se jedná o nejtišší systém na trhu v této cenové kategorii. O 30 % tišší než ostatní.  

Easy systém  - pro dobití energie a regeneraci svalů

Pneumatické (Hydro, Air nebo Combi); Elektronické (Hydro, Air nebo Combi)

Zbaví vás stresu, nabijí energií, uvolní zablokované svaly. Vany jsou vždy opatřeny speciálním nasávacím košem. Pro dokonalou masáž jsou základní trysky na dně a na bocích vany doplněny mikrotryskami na záda a nohy. Jejich ovládání je velmi snadné. Pokud se pro tuto řadu s elektronickým ovládáním rozhodnete, nainstalujeme vám ji zdarma. 

Easy Combi

Systém vodních a vzduchových trysek pro masáž celého těla s elektronickým nebo manuálním ovládáním (na obrázku vana Cassandra s manuálním ovládáním).   

Tip:  Čisté rozvody vody u hydromasážních van 

Všechny masážní systémy Gustavsberg jsou konstruovány tak, aby po použití voda z rozvodů samospádem vytekla. Po koupeli se sepne automatické vysoušení proudem teplého vzduchu u elektronicky ovládaných vzduchových systémů. Pro dokonalou hygienu a čistotu doporučujeme jednou měsíčně napustit vanu vodou s Vitapurem pro odstranění zbytků mýdla a vodního kamene. Můžete objednat u svého prodejce nebo na www.gustavsberg.cz v části „E-shop“.

                      

Více informací naleznete na www.gustavsberg.cz.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna