KKH se stala strategickým partnerem firmy Wolf

Následuje TZ společnosti KKH v plném znění

Německá firma Wolf je v Evropě více než 45 let významným odborníkem a producentem v oboru klimatizace a vzduchotechniky, topenářské a solární techniky. Od 16. listopadu 2009 společnost KKH Brno převzala a současně rozšířila produktové portfolio o klimatizaci a vzduchotechniku. Stala se tak výhradním partnerem společnosti Wolf na našem území.

 

   Společnost Wolf nedávno učinila strategické rozhodnutí a sjednotila do jediné partnerské firmy topenářskou, solární techniku, klimatizaci a vzduchotechniku, které byly u nás dosud distribuovány dvěma partnery. KKH Brno, spol. s r.o. je výhradním distributorem energeticky úsporných systémů pro Českou republiku.

 

Smyslem tohoto rozhodujícího kroku je nabídnout zákazníkům jediného dodavatele pro komplexní systémová řešení efektivního zásobování budov energiemi. KKH Brno, spol. s r.o. je pro tento záměr nejvhodnějším partnerem, neboť cílem je nabídnout zákazníkům výhody – vše od jednoho dodavatele. 

 

 

Více  o společnosti KKH

Společnost působí na českém trhu od roku 1993. V rámci českého a slovenského trhu je výhradním distributorem energeticky úsporných systémů značek Wolf, Gabotherm a Austria Email. Dodává podlahové a stěnové topení, prosazuje se jako inovátor a dodavatel produktů v oblasti kondenzačních kotlů s výkony od 11 do 5 800 kW, solárních systémů, tepelných čerpadel či vzduchotechniky. 

Distribuuje také zařízení na ohřev pitné vodyzásobníky teplé vody s obsahem od 80 do 10 000 litrů.


Monika Vrbská
, Marketing Manager


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika