300:1 - dům od Ekonomických staveb zdarma

Následuje TZ společnosti Ekonomické stavby v plném znění

Ekonomické stavby představují skvělou novinku. Jeden dům z produkce Ekonomických staveb bude zdarma. Stoprocentní slevu budou moci získat klienti každý rok.

 

Ekonomické stavby si váží svých zákazníků a nezůstávají jen u slov. Přišly s nápadem vylosovat každý rok jednoho ze svých klientů, který získá svůj dům zdarma. Půjde však nejen o zábavnou soutěž pro klienty. Celá akce je spojena též s charitativní akcí Ekonomických staveb. Během losování bude také předán dar sdružení Borůvka, které Ekonomické stavby dlouhodobě podporují.

 

Losování bude primárně určené pro nové klienty. Přesto budou do prvého ročníku pozváni také klienti roku 2009 a šance na výhru bude velmi vysoká. Záměrem Ekonomických staveb je udržovat šanci na výhru v poměru 300:1. Šance je tedy nesrovnatelně vyšší nežli v jakékoliv české loterii.


Do prvého ročníku losování se bude možné přihlásit během ledna až března 2010. Do dalších ročníků pak budou automaticky přihlášeni všichni klienti, kterým v daném roce Ekonomické stavby dokončí jejich dům. Přesné podmínky soutěže naleznete na webových stránkách www.ekonomicke-stavby.cz.

 

O společnosti Ekonomické stavby

Ekonomické stavby, přední stavební společnost v oblasti výstavby zděných rodinných domůregionu střední Evropy, se od svého založení v roce 1998 zaměřuje na kvalitu a šíři nabídky, která je svým rozsahem na trhu ojedinělá. Od počátku své existence se Ekonomické stavby specializují výhradně na oblast bydlení a každoročně realizují a předávají svým klientům v České republice přes 400 domů. 

Cílem Ekonomických staveb je zpřístupnit bydlení v rodinném domě co nejširšímu spektru zákazníků, čehož dosahují širokou nabídkou služeb – od individuálního projektu, přes vyřízení stavebního povolení a zajištění financování až po samotnou realizaci – a příznivými cenami. Ekonomické stavby chtějí být spolehlivým a stabilním partnerem pro výstavbu rodinných domů, který vždy nabízí něco navíc.

Ekonomické stavby jsou ryze českou společností s dlouholetou tradicí, která klade důraz na kvalitu a maximální efektivitu všech procesů. Ke spolupráci si vybírá silné a stabilní partnery, díky kterým může neustále svou nabídku rozšiřovat a zajistit stavbu domu za příznivou cenu. Společnost je držitelem certifikátu jakosti ISO  9001 již od roku 2003 a certifikátu ochrany životního prostředí ISO14 000 od roku 2007.

Více informací na www.ekonomicke-stavby.cz

 

Monika Veselá

Fleishman-Hillard

 

Pavla Světlíková

Fleishman-Hillard



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality