Tak nanotechnologie už i v ložnici?!

Spánek je nejdůležitější formou odpočinku každého člověka. V dnešní uspěchané době se stává relaxace nepostradatelnou součástí našeho života. Značka PerDormire, již tradičně spojovaná s novou kulturou zdravého spaní, přichází na trh s novinkami ze světa matrací a polštářů.

 

PerDormire přináší novou řadu matrací LIFESTYLE, charakteristickou špičkovými materiály z viscoelastické, tzv. líné pěny. Jsou určeny pro zákazníky s individuálními potřebami pro kvalitní spánek.

Vlajkovou lodí této řady je matrace MIND IMPRESSION. Kombinace líné pěny v horní části jádra a kvalitní studené pěny ve spodní části poskytuje pohodlnou a pevnou oporu těla. Při konstrukci potahu byla použita nanotechnologie, která dodává matraci dlouhodobě vysokou prodyšnost a zároveň umožňuje odvod potu do povrchové tkaniny.

Pro zdravý spánek aktivních lidí je vhodná vzdušná, ortopedická matrace AIR MEMORY COOLMAX PLUS. Dvouvrstvé jádro kombinuje línou a studenou pěnu a vytváří účinnou oporu celého těla. Povrch potahu tvoří čtyřkanálkové duté vlákno Coolmax s velmi dobrou tepelnou regulací a rychlým odvodem tělesné vlhkosti.

Velmi specifická matrace HR TERAPY je tvořena monoblokem kvalitní studené pěny. Komfortní spánek je zajištěn jejím rozdělením do sedmi anatomických zón s rozdílnou tuhostí pro jednotlivé části těla. Zabezpečuje tak velmi dobré podmínky pro správnou polohu páteře. Komfort spaní a příjemnou relaxaci podpoří potah se všitou viscoelastickou pěnou, který je vodoodpudivý, snímatelný, s antibakteriální úpravou.

 

Více na www.perdormire.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky