Jak zařídit interiér podle trendů, světových designerů i stylu FENG – SHUI ukáže veletrh FOR INTERIOR

Doprovodný program veletrhu FOR INTERIOR nabídne odborné přednášky o současném interiérovém designu. Odborníci z Design školy představí základy interiérového designu i novinky v současných trendech, najdete zde i poradenství oblíbeného stylu FENG-SHUI a cyklus přednášek Trendy vybavení interiérů. Během veletrhu proběhne ve dnech 7. - 10. října 2010 v Pražském veletržním areálu i projekce výběru z projektů nejslavnějších světových interiérových designérů dneška. Návštěvníci mohou využít bezplatné poradny architektů a i konzultace v oblasti FENG SHUI. Souběžně probíhající veletrh FOR DECOR představí výstavu starožitností pod záštitou Asociace starožitníků.

Veletrh FOR INTERIOR láká ve dnech 7. - 10. října 2010 v Pražském veletržním areálu v Letňanech na zajímavosti z domácího i světového interiérového designu. Opomenut nebude ani velmi oblíbený východní styl FENG-SHUI.Ve FENG SHUI, které praktikuji, navrhuji interiéry jak východního, tak západního stylu. Stavba nebo interiér podle FENG SHUI se nemusí nutně prezentovat organickým tvarem, bambusem, východními motivy. Naopak může působit  ryze „západně“, moderně, jednoduše až minimalisticky. Návštěvníkům na veletrhu pomohu a poradím s čím začít při výběru nového interiéru bytu či domu,“ říká Ing. Andrea I. Gheorghe, poradkyně FENG SHUI.

 

Přednáškový cyklus „Trendy vybavení interiérů“ veletrhu FOR INTERIOR

Veletrh FOR INTERIOR představí cyklus přednášek, který návštěvníkům představí novinky a praktické rady pro spotřebitele při výběru nábytku. Během pátku 8. října proběhnou například přednášky Ing. Heleny Prokopové z Cechu čalouníků a dekoratérů – Nábytek pro životní styl 3. tisíciletí. Zaujme jistě i přednáška JUDr. Idy Rozové – Reklamace nábytku a vybavení, práva a povinnosti spotřebitele a prodejce, stejně jako Ing. Jana Částková s přednáškou – Trendy potahových a ostatních bytových textilií a Ing. arch Hynek Maňák s tématem – Trendy v kuchyních.

 

Výstava starožitností pod záštitou ASOCIACE STAROŽITNÍKŮ

Součástí veletrhu FOR DECOR bude výstava starožitností s prezentací nábytku, bytového textilu, dekoračních předmětů i šperků. Tato výstava se koná pod záštitou Asociace starožitníků, z čehož plyne záruka pravosti starožitných předmětů. Vystavovat budou pouze členové Asociace, která je členem Mezinárodní konfederace obchodníků s uměleckými díly C.I.N.O.A.

 

Ekologický a zdravotně nezávadný nábytek

Na veletrhu se představí i společnosti Unis-n, která představí novou výrobní řadu nábytku TREND. Jedná se o dubový nábytek a systém knihoven regálového typu. Dále představí celodřevěný nábytek ze smrku a borovice, který je povrchově upravován jen přírodními vosky. Vzniká tak ekologický a zdravotně nezávadný nábytek pro použití v domácnostech, kde se mohou vyskytovat alergici. V rámci expozice proběhne také návštěvnická soutěž o automobil Toyota Aygo.

 

Podrobné informace naleznete na internetových stránkách www.forinterior.cz, www.fordecor.cz.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy