Dopřejte si v ložnici komfort

Výběr nábytku do ložnice není nic, co by se dalo uspěchat. Zvláště jedná-li se o manželskou postel. Komfort a kvalitní spánek, který budete chtít v ložnici prožívat je závislý na ložnicovém nábytku, jímž místnost vybavíte. Důležitou roli hraje i rozmístění pořízeného nábytku.

Určitě se shodneme, že dominantní část celého prostoru bezesporu tvoří postel. Manželská postel by měla být dostatečně veliká a pohodlná pro oba partnery.  Nezapomínejte na přístup k vaší posteli, který by měl být umožněn z obou stran.

Kam s postelí?
Postel umístěte v prostoru nejlépe čelem ke stěně, abyste nemuseli zažívat nepříjemné pocity nestability. Uvědomte si, že postel v centru místnosti může narušovat váš spánek. Ráno při vstávání budete mít pocit nedostatečného odpočinku. Negativní energie plynoucí ze špatně umístěné manželské postele přináší nervozitu.

Noční stolky k posteli
Noční stolky jsou jistě užitečnou záležitostí. Uplatní se především pro úschovu drobných předmětů a věcí, které chcete mít u sebe i během nočního spánku. (Knihy, léky, vodu, aj.).

Ložnicový nábytek
Náš trh nám nabízí nábytek do ložnice z rozmanitého materiálu. Ovšem jsou i tací, kteří nedají dopustit na tvárné dřevo, které díky originálním dekorům, barevnosti dokáže vyhovět nejednomu stylu. Z dřevěného masivu můžete koupit moderní i univerzální klasickou ložnici. Není ani důležité jaký styl preferujete jako to, že byste neměli slevovat ze svých nároků a požadavků. Určitě si trvejte na funkčnosti nábytku, originálního designu a kvalitním materiálu.

Nábytek na míru
Pokud si necháváte vyrobit nábytek na míru, dobře si rozmyslete, jaký nábytek budete potřebovat. Kde v prostoru bude mít své místo, jakou funkci bude plnit, aby vaše ložnice byla dokonalá.
Základním vybavením je určitě manželská postel, šatní skříně (vestavné skříně, skříně z masivu), noční stolky (stejného designu jako postel), popřípadě němý sluha na odkládání svršků.
Ženy uvítají toaletní stolek s velkým zrcadlem a šuplíkovou komodu například pro spodní prádlo.

Výrobci nábytku do ložnice díky široké paletě modifikací a celkové variabilitě výroby dovedou již uspokojit každého zákazníka. Zručný řemeslník si poradí s každým prvkem do ložnice a nezapomene ani na kvalitní kování.

Více na www.nabytek-jeko.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry