Plastická struktura MICROLINE vybízí k dotýkání

Novinky v dekorech lamin KRONOSPAN přinášejí 13 nových dezénů a naprosto unikátní strukturu MICROLINE. Díky ní dokáže lamino fascinovat nejen svojí barevností, ale i plastičností, která doslova vybízí k dotýkání. MICROLINE se zatím uplatnila na čtyřech dekorech.

 

Sortiment laminovaných dřevotřískových desek KRONOSPAN v současnosti nabízí více než stovku rozmanitých dezénů. Letošních třináct novinek rovnoměrně obohacuje kategorie „fantazie“, „dřevodekory“ i „unidekory“. Nově lze lamina KRONOSPAN zakoupit i v dekorech Dub Imbari, Dub zlatý, Olive modena, Rigoletto bronzové, Rigoletto měděné, Rigoletto stříbrné, Life čokoláda, Life cappucino, Africké dřevo světlé, Africké dřevo tmavé, Buk metal, Crossline karamel a Crossline latte.

 

MICROLINE pro vybrané dekory

Plastickou strukturu MICROLINE, lze zatím pořídit pouze u vybraných exkluzivních dezénů. K dispozici je u některých letošních novinek – u dekorů Rigoletto stříbrné, Rigoletto bronzové, Rigoletto měděné a Buk metal. Uvedené dekory propůjčují nábytku osobitou výraznost, které ho činí nepřehlédnutelným.

 

Módní trendy i nadčasový design

Lamina KRONOSPAN jsou v nábytkářství pro svoji odolnost a nenáročnost na údržbu velmi oblíbená. Široká škála  dekorů umožňuje pořídit nábytek na míru jak v jediném tónu, tak ho rozehrát v celé paletě barev. Celkové provedení lamin klade maximální důraz na profesionální vizáž, kvalitu použitých materiálů i technologii jejich zpracování. Spolu s tím jsou respektovány současné módní trendy a dostatek inspirace zde najdou i ti, kteří touží po vytvoření nadčasového interiéru.

 

Více informací naleznete na www.kronospan.cz.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy