Stop mastnotě a plísním!

Stop mastnotě a plísním! Nové odolné barvy Dulux Kitchen & Bathroom pro extrémní zátěž do koupelen a kuchyní

 

Společnost Akzo Nobel Coatings CZ rozšiřuje svou produktovou řadu natónovaných malířských omyvatelných barev pro interiéry.

 

„Dulux Kitchen & Bathroom je speciálně vyvinutá barva pro místa, která jsou neustále vystavena extrémní zátěži. Poskytuje tak jedinečnou ochranu proti mastnotě, vlhkosti, plísním a otěru,“ říká zástupce společnosti Akzo Nobel Coatings CZ, brand manager Patrik Skála. „Tuto paropropustnou, neodkapávající a lehce roztíratelnou barvu je tak ideální použít například v místech, která bývají pravidelně zasažena odstřikujícím tukem, tedy nad různými druhy spotřebičů v kuchyni,“ upřesňuje Skála.

 

Dulux Kitchen & Bathroom je v prodeji v šesti odstínech v matu (bílá, alpská louka, magnólie, tropický pomeranč, caffé latte, rudá růže) a saténu (bílá, lipový med, slonová kost, broskev, egyptská bavlna, mango).

 

Vydatnost Dulux Kitchen & Bathroom se pohybuje kolem 14m2 na litr.

 

Společnost Akzo Nobel Coatings CZ v České republice mimo jiné realizuje projekt Barevné trendy. Ten každoročně sleduje a analyzuje barevné trendy v interiérech. Z výsledku analýz následně definuje pět barevných trendů představujících hlavní směry, kterými se barvy v interiérech budou ubírat. Závěry odborníků jsou publikovány v knize Colour Futures®, v níž je představena také barva roku.

 

 Více informací na www.akzonobel.com



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tiskové zprávy