Výstava Pragointerier 2012 představí moderní design

Také se chcete doma konečně cítit jako doma? Pomůžeme Vám! Mezinárodní veletrh bytového designu PRAGOINTERIER představí 16. - 19. února 2012 moderní design a navíc můžete vyhrát luxusní nábytek v celkové hodnotě půl milionu korun! Těšte se také na veletržní premiéru milionové zlaté matrace. Svoji veletržní premiéru zde bude mít na 100 m2 s neobvyklými francouzskými sedačkami i známý moderátor Patrik Hezucký.

Mezinárodní veletrh bytového designu na Výstavišti v Praze – Holešovicích chystá již tradičně pro své návštěvníky lákavou podívanou a skvělou možnost nákupu toho nejzajímavějšího, co v současné době nábytkáři a odborníci na designový nábytek ve světě nabízejí. Nenechte si ujít tuto mimořádnou podívanou a šanci skvělých nákupů za veletržní ceny. Od 16. do 19. února 2012 bude Průmyslový palác tím pravým partnerem při výběru interiéru do Vašeho domova.

Těšte se také na veletržní premiéruzlaté matrace“ firmy Magniflex. Milionovou matraci, jejíž potah se může pochlubit vetkaným vláknem z 22karátového zlata, vlastní ve světě jen 75 majitelů.

Svoji veletržní premiéru zde bude mít s unikátním francouzským nábytkem Cozy Concept známý moderátor Patrik Hezucký. „Na veletrhu představíme nejnovější kolekci v neobvyklé instalaci“, říká Patrik. „Tím, že si zákazník firmy Cozy Concept má možnost navrhnout vybavení domovů ještě před vyrobením, přizpůsobují se výrobky uživateli, nikoliv on jim, jako tomu je u jiných výrobců. Naše sedačky nabízí 240 druhů barev a 300 různých druhů potahů, dopravu zdarma a to za velmi překvapivě nízké ceny,“ láká návštěvníky Hezucký.

A to není zdaleka vše. Vystavovatelé s pořadateli pro Vás přichystali báječnou soutěž o luxusní nábytek za půl milionu korun! Vyhrajte přímo na veletrhu poukázky na nábytek snů či praktické doplňky do Vašeho domova! Losování bude probíhat přímo na veletrhu a vy si tedy svoji výhru rovnou odnesete. Podrobnosti na www.vyhrajnabytek.cz.

25. ročník mezinárodního veletrhu bytového designu PRAGOINTERIER 2012 tedy nabídne celkový přehled vybavení bytu doslova od podlahy až po strop a to včetně bytových doplňků. Prodejní výstava je vhodná pro všechny, kteří plánují „zařídit se v novém“, i pro Ty, kteří chtějí jen pozměnit, vylepšit a doplnit svoje bydlení. Pokud změny zatím nechystáte, díky této výstavě proniknete do tajů nejnovějších materiálů, tvarů i designu. Na veletrhu se opět představí renomované firmy, které odhalí skvělé tipy jak dosáhnout útulnosti a harmonie domova správným výběrem jeho zařízení.

Návštěvníky veletrhu čeká bohatý doprovodný program složený z přednášek, bezplatných poraden bytových designérů a soutěží. Nedílnou součástí veletrhu PRAGOINTERIER bude sekce ART.EU, kde výtvarníci, umělci, sochaři a malíři představí svá díla. Designové novinky budou jako každoročně představeny v Salonu novinek a designu, chybět rozhodně nebude ani soutěž Top Light pro firmy s osvětlením.

Ideální je spojení termínu s příbuzným veletrhem BYDLENÍ 2012, který návštěvníkům nabídne přehlídku realitních kanceláří a nových možností, jak spokojeně bydlet. Chybět nebude ani sekce PANELOVÝ DŮM A BYT zabývající se revitalizací domů a panelových bytů, přestavbami koupelen, zateplovacími systémy, výtahy a řešením interiérů. Hostem veletrhu budou již tradičně HRNČÍŘSKÉ TRHY, které představí lidovou tvorbu 80 keramiků a výtvarníků.

Tento soubor veletrhů, který se svým zaměřením vzájemně doplňuje, vytváří na Výstavišti Praha - Holešovice jedinečný komplex, kde si odborníci i široká veřejnost najdou určitě přesně to, co potřebují k zařízení svých domovů. Těšíme se na Vás!

Více informací na www.pragointerier.cz     
 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry