Hledáte výprodej? Poslední značkové osvětlení s nejnižší cenou!

Výprodej značkového osvětlení je tady. Pozor, výprodeje svítidel za nejnižší ceny končí posledního ledna!

Právě teď máte šanci, koupit kvalitní svitidla s okamžitou dostupností za ještě nižší ceny. Výprodeje vrcholí a ceny již nižší nebudou! Času již mnoho není -  jen do konce ledna...

Povánoční výprodeje v plném proudu
Lednu vládnou slevy a výprodeje. Stejně jako v ostatních obchodech, i na www.rajsvitidel.cz můžete běžně prodávané produkty koupit za výprodejové ceny se slevou nižší až o 67%. Před Vánoci jsme naskladnili velký počet svítidel napříč naší nabídkou a nyní musí všechno pryč! Ve výprodejové nabídce naleznete interiérová stropní, nástěnná a závěsná svítidla, dále pokojové stojací lampy a doplňkové osvětlení v podobě stolních lampiček i venkovní osvětlení k Vašemu domu či na zahradu.

Všechna prodávaná svítidla jsou nová, bezvadná, originálně balená a s plnou záruční lhůtou. Výběr je rozmanitý jak napříč kategoriemi svítidel, tak cenami.

Pro příklad uvádíme:

Dětské svítidlo – lampička Massive 66010/33/10
Velmi originální a oblíbená dětská lampička z kvalitních materiálů (kov/sklo) s možností doobjednání dalších svítidel stejné řady, které dotvoří jednotný ráz pokojíčku. Ke světlu se dá použít dostatečně výkonný zdroj, který tento druh lampy řadí mezi doplňková osvětlení vhodná také ke čtení. Nastavenou slevou dosáhnete úspory -28%.

Svítidlo koupelnové Massive 59920/17/10
Funkční a moderní svítidlo s 12W úsporným zdrojem je určené především do koupelny. Svítidlo v celém prostoru koupelny zabezpečuje dostatečné směrové i prostorové světlo a to i při úspoře nákladů na jeho provoz. Tím vytváří zajímavou alternativu k bodovým svítidlům, která jsou neúsporná a energeticky náročnější. Vhodnost použití do koupelen stanovuje i krytí svítidla IP44, které garantuje odolnost proti vlhkosti a přímému vnikání vody do svítidla. Celkově poskytnutá sleva je -31%.

Poslední kusy k dispozici!
Protože se jedná o výprodejové kusy s okamžitou dostupností, tak se pomalu, ale jistě  výběr a počet kusů nabízených svítidel snižuje. Proto platí známé pořekadlo, kdo dřív přijde, ten dřív svítí... Svítidla ve výprodeji již levnější nebudou, proto nyní máte poslední šanci nakoupit levně. Neváhejte a nakupte svítidla ještě dnes!

Na www.rajsvitidel.cz/akce naleznete kompletní nabídku výprodeje.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry