LOUISIANA – klasická elegance s nádechem starobylosti

Jestli patříte mezi milovníky elegance, střídmosti a zároveň luxusu, pak vás jistě zaujme nová série španělského koupelnového nábytku, kterou na český trh uvedla společnost Los Kachlos. Ručně vyráběná komoda se zrcadlem dokáže svým originálním zpracováním dodat nezaměnitelný nádech starobylé elegance vaší koupelně, stejně jako ozvláštnit jakékoliv jiné prostory v interiéru.


Kompletní série Louisiana zahrnuje ručně zhotovený nábytek, mramorovou desku, porcelánové umyvadlo, osvětlení a postranní skříňku. Pro výrobu umyvadlové skříňky a zrcadlového rámu byla použita divoká borovice, která je opatřena přirozenou patinou a bronzovým dekorativním kováním. Povrchová úprava nábytku se provádí ve třech barevných variantách: Palisandro – tmavá, Blanco Venecia – bílá a Teja – okrová, horní deska lze vybrat až z osmi typů mramoru.


Koupelnová sestava Louisiana je k dispozici ve dvou velikostních provedeních - v šířce 106 cm anebo 147 cm (dvojumyvadlo). Hloubka obou verzí je 60 cm, díky čemuž nábytek skýtá dostatečný úložný prostor. Komodu jde dále kombinovat se 149 cm vysokou postranní skříňkou o rozměrech 65x44 cm.

Zrcadlo je k dispozici rovněž ve dvou velikostech, a to 99x107 nebo 138x109 cm, a osvětlení k němu lze volit v barvách bronz, chrom nebo zlato.

 

Více na www.loskachlos.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna