Co potřebují naše děti - nábytek do dětského a studentského pokoje

Co potřebují naše děti? Kdyby si dětský a studentský nábytek děti vybíraly samy, byl by barevný, asi i trochu bláznivý, s velkou postelí a s pořádným stolem pro hry hlavně na počítači.

Dětské a studentské pokoje jsou samostatnou kapitolou, při zařizování domu i bytu. Jejich vzhled může být velmi různorodý. Neplatí pro ně zásady a pravidla, která fungují v případě zařizování obývacích pokojů a ložnic.

V místnostech, které obývají děti, teenageři a studenti, se odehrávají zajímavé příběhy a dobrodružství, jež vyžadují zcela jiný přístup. Nábytek, kterým bude jejich pokoj vybaven, musí splňovat mnohá kritéria. Musí být bezpečný, zdravotně nezávadný, ale i kvalitní a pro své obyvatele atraktivní.

Všechna tato kritéria nabízí nábytek Black Red White  - zkráceně BRW. Dětské pokoje Black Red White jsou výjimečné, protože se dokáží přizpůsobit požadavkům dítěte a doopravdy s dítětem rostou. Hodí se pro velmi malé i odrostlé děti, ačkoli každá věková kategorie má zcela odlišné nároky.

 

Dětské pokoje BRW jsou vyráběné v několika barvách či barevných kombinacích tak, aby se hodily pro smíšené sourozence nebo jen pro kluky či holčičky. Při výběru nábytku do dětského pokoje zvažujte, jak dlouho má dětem sloužit. Pokud vyberete dobře, může nábytek dítěti vyhovovat od předškolního až do studentského věku.

Kdyby si děti mohly vybírat samy, nejspíš by dětské pokoje vypadaly zajímavě. Určitě by byly barevné, měly by spoustu úložného prostoru pro hračky a ti odrostlejší by rozhodně nezapomněli na velký psací stůl, kde mohou nejen tvořit, ale hlavně kde bude dostatek místa pro počítač a monitor.

 

Toto vše dětské pokoje BRW splňují. Nejen to, nábytek BRW je dostupný také jednotlivě. Pokoj si tedy můžete sestavit spolu s vašimi dětmi podle vlastních představ a potřeb. Další výhodou je možnost nábytek doplňovat v průběhu času.

Základem dětského pokoje zůstává dostatečně prostorný psací stůl a také postele. Dětské postele BRW jsou pohodlné a kvalitní, vybírat lze postele patrové, nebo klasická jednolůžka, která mají praktický úložný prostor pro lůžkoviny. Pomocí úložného prostoru bude každá postel stále uklizená a ustlaná.

 

Doplňkový nábytek, jako jsou například komody, prádelníky, regály, poličky nebo noční stolky, má v dětských pokojích své místo a svoji platnost. Ať už si vyberete kompletní dětský pokoj BRW, nebo jednotlivý nábytek BRW, uvidíte, že vaše děti budou spokojené.

www.jeko-nabytek.cz

 

 

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry