Kupte si byt s letním bonusem

Léto je období, kdy všechny prodeje zaznamenávají mírný pokles. Je to z důvodu dovolených a hezkého počasí. Stejný pokles prodejů je zaznamenán i ve stavebnictví. Developeři tak lákají na letní ceny bytů s bonusem.

Byt se slevou
Jedna z možných nabídek při koupi nového bytu je procentuelní sleva. Vyberete si byt a pokud ho v průběhu prázdnin koupíte, můžete získat 5% slevu. I když se může zdát, že 5% není velká sleva, tak u bytů, které se pohybují okolo 3 miliónů, je pět procent vítaným bonusem, za který si můžete vybavit byt základními věcmi.

Kuchyň nebo garážové stání na výběr
Dalším lákadlem pro všechny, kdo vybírají z developerských projektů je nabídka na zařízení kuchyně, nebo garážové stání za pár korun. O parkovací stání bývá velký zájem. I když se u novostaveb s venkovním parkováním počítá více, než např. na sídlištích,tak i přesto nemusíte před barákem místo na zaparkování nalézt. Garážové stání vám tak dává jistotu parkování a navíc máte auto v bezpečí.

Kuchyňská linka bývá prvním vybavením bytu vůbec. Pokud veškeré zařizování necháte až po převzetí bytu, může se vám nastěhování do nového prodloužit. Než totiž vyberete správnou kuchyň, a než jí dovezou a smontují, může uplynout i několik týdnů. Vybrání a namontování kuchyňské linky ještě před převzetím není vůbec od věci. Navíc pokud máte kuchyňskou linku v letní akci téměř zadarmo.

Zajímavé lokality
Nejzajímavější lokality co se bytů týče nabízí Praha. Novostavby v Praze po mírném útlumu jsou opět populární a vyhledávané. Lokalitu na bydlení můžete najít jak v blízkosti centra, tak v místě obklopeném zelení a přírodními parky. Všichni co dávají přednost klidnému bydlení v přírodě zaujme právě zahájená stavba projektu Byty Svět. Jedná se o nové byty na Praze 5 v příjemné klidné lokalitě mezi starší zástavbou rodinných domů a vil. Dostupnost do centra je do 15 minut a veškerá občanská vybavenost je v okolí domů.

Dalším projektem, vhodným pro rodiny s dětmi, je projekt Zelený Botič, který je umístěn přímo na okraji přírodní rezervace Botič-Milíčov. Krásné nové terasovité byty na Praze 10 s předzahrádkami. Dostupnost do centra je také výborná. Na metru Skalka jste do 7 minut.

Pro pracovně vytížené nebo mladé s oblibou žít v centru města je v nabídce projekt Liberty building. Liberty building kloubí v sobě příjemné bydlení a zároveň prostory pro zřízení vlastní kanceláře. Občanská vybavenost je v těsné blízkosti, není tak třeba dalece cestovat.

Kompletní nabídku letních slev a nabídku bytů naleznete na www.geosan-development.cz 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Reality