Nová zářijová soutěž začíná, soutěžte a vyhrajte poukaz na nákup nábytku v hodnotě 4000 Kč!

Nová soutěž partnerů Bydlet.cz a Nábytek.cz  právě začíná, soutěžte a vyhrajte poukaz na nákup  nábytku v hodnotě 4000 . Stačí nejpozději do 30.9.2013 správně odpovědět na jednoduché soutěžní otázky.

Partneři soutěže:

 

 

 

Soutěžní otázky:
1. Z jakého materiálu je vyrobený dětský pokoj Očko?
A) masiv
B) lamino

2. Za jakou cenu je nabízená otočnou židli Q-018?
A) 666
B) 888

3. Jste přátelé profilu Nabytek.cz na FB?
A) ano
B) ne

Soutěž probíhá v termínu od 10.9. – 30.9.2013. Své odpovědi posílejte na soutez@kurzy.cz Do slosování budou zahrnuti jen ti respondenti, kteří pošlou správné odpovědi na všechny soutěžní otázky nejpozději do 30.9.2013. Každý respondent soutěže může zaslat pouze jeden e-mail. Po ukončení soutěže bude vylosován výherce, který si převezme výhru od Nábytek.cz. O výhře bude informován e-mailem. Respondenti naší soutěže souhlasí s tím, že na jejich e-mail může být zadavatelem soutěže zasláno reklamní sdělení.

Výhra - dárkový poukaz na nákup nábytku za 4000 se nevztahuje se na zboží za akční ceny a ve slevě.

Dětské pracovní stoly a židle
Dětské stoly a dětské židle, jsou důležitým nábytkem a zařízením dětských pokojů pro předškoláky a školáky. Pro ty menší stačí malý stolek na kreslení s malou židličkou, které mají být zejména přenosné a bez ostrých rohů. Jako materiály volíme dřevo, nebo lamino, které se dobře čistí a udržují. Pracovní kout pro předškoláka a školáka musí vypadat jinak. Výška stolu by měla být nastavitelná, stejně tak židle by měla být rostoucí a nastavitelná, v pozdějším věku jí může nahradit židle polohovatelná s područkami. Použití nábytku, který roste spolu s dítětem je ekonomicky a ergonomicky nejvhodnějším řešením. Vhodným materiálem jsou masivní dřevo, dřevotříska a zejména velmi oblíbené lamino. Neomezujte se v barvách a vybírejte i tento nábytek v pestrých barevných kombinacích tak, aby dobře korespondoval s celkovou barevností dětského pokoje, ve kterém bude umístěn.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry