Nová soutěž začíná, soutěžte a vyhrajte designovou masážní sprchu se špičkovou technologií!

Nová soutěž  partnerů Bydlet.cz a GROHE.cz  začíná, soutěžte a vyhrajte designovou cestovní masážní sprchu vybavenou špičkovou technologií. Stačí nejpozději do 30.11. 2013 správně odpovědět na dvě jednoduché soutěžní otázky.

Partnerem soutěže je společnost

Soutěž probíhá v termínu od 1.11. do 30.11. 2013. Své odpovědi posílejte na soutez@kurzy.cz. Do slosování budou zahrnuti jen ti respondenti, kteří pošlou správné odpovědi na všechny soutěžní otázky nejpozději do 30.11. 2013. Každý respondent soutěže může zaslat pouze jeden e-mail. Po ukončení soutěže bude vylosován výherce, který si převezme výhru od GROHE.cz. O výhře bude informován e-mailem. Výherce si vyzvedne svoji výhru –  designovou cestovní masážní sprchu v novém showroomu GROHE – LiveCentrum GROHE, Bělehradská 17B, Praha 4. Respondenti naší soutěže souhlasí s tím, že na jejich e-mail může být zadavatelem soutěže zasláno reklamní sdělení.

Soutěžní otázky:

1. Kolik sprchových proudů se dá využít na Power & Soul™ Cosmopolitan 130?
a) dva
b) čtyři

2. Jak se vybírá/přepíná jednotlivý proud?
a) jedním stiskem
b) třemi stisky

Nápovědu na uvedené otázky najdete v odkazech následujícího textu o cestovní masážní sprchové hlavici Power&Soul™ Cosmopolitan 130.

Cestovní a přepínací Power&Soul™ Cosmopolitan 130
Sprchovou hlavici Power&Soul™ Cosmopolitan 130 si můžete vzít sebou i na cesty. Má několik sprchových proudů a umožňuje jednoduché ovládání a přepínání mezi nimi. Sprcha využívá špičkovou technologii pro perfektní průtok vody a pro stále chladný a tedy bezpečný povrch hlavice. Upevňovací systém sprchy je univerzální a je vhodný ke všem standardním sprchovým hadicím.

Přepínání sprchových proudů je jednoduché
V GROHE na vás myslíme a stále zvyšujeme uživatelský komfort. Click Showering přepínač, který je pohodlně umístěný na zadní straně ruční sprchy poskytuje jednoduchý přístup k požadovanému vodnímu proudu. Již nikdy nebudete muset otáčet vnitřkem sprchové hlavice nebo složitě překlikávat od jedno proudu k druhému!



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna