Nebankovní hypotéka jednoduše a on-line

Získat nebankovní hypotéku je možné jednoduše a on-line. Zašlete formulář žádosti, připojíte fotografii nemovitosti a o ostatní se postarají profesionálové. Nemusíte dokládat příjem, ani si lámat hlavu, zda jste v registru.

Už jsme si asi zvykli, že po internetu lze vyřídit téměř vše. Ani hypotéky už nejsou výjimkou. On-line nebankovní hypotéky jsou určeny především klientům, kteří mají nemovitost a z nějakého důvodu potřebují půjčku – nemovitostí pak mohou ručit, aby získali výhodný úrok a dlouhou dobu splatnosti. To je důležité kvůli tomu, aby měsíční splátky zůstaly v přijatelné rovině. S penězi z této takzvané americké on-line nebankovní hypotéky pak můžete utratit jakýmkoliv způsobem, protože jde neúčelový úvěr.

 

Jak to může fungovat? 

Po internetu pošlete fotografie vaší nemovitosti, kterou chcete ručit, a vyplníte on-line formulář žádosti. Pak už vše vyřeší pracovník společnosti, který vás bude kontaktovat a doladí s vámi detaily. Jednodušší už to být nemůže a to i díky domu, že on-line nebankovní hypotéky jsou poskytovány bez nahlížení do registru dlužníků a bez dokládání příjmů – dalo by se tedy říct, že půjčku dostane každý, kdo má nemovitost vhodnou k zástavě.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Bydlení rubrika