Bydlení all inclusive = pronájem vybaveného bytu v centru

Líbilo by se vám bydlet v pěkném, čistém moderním bytě s balkonem či terasou, v klidném a bezpečném prostředí s udržovanou zelení, a to přímo v centru Prahy? Současným trendem v bydlení se stal pronájem bytů vybavených vším, co člověk v dnešní době potřebuje k pohodlnému životu a pocitu domova. Není tedy nic snazšího, než si vybrat takový pěkný apartmán a nastěhovat se. 

Rezidence vytváří bezpečné zázemí

Bydlení all inclusive nabízejí především rezidenční komplexy s jednotnou správou objektu. Ty se nacházejí v pěkných a zároveň poklidných čtvrtích, někdy i mimo centrum města, ovšem vždy s návazností na rychlou dopravní dostupnost. V centru Prahy najdeme například rezidenční areál Albertov Rental Apartments. Udělali jsme malý průzkum, jak je to s bydlením all inclusive právě zde.

Na první pohled nenápadný, uzavřený areál na Albertově zahrnuje několik nově postavených budov s byty. V areálu je příjemně čisto a je vidět, že se tu o zeleň pravidelně starají.

Byty k pronájmu se vším všudy

Byty, které se tu nabízejí v různých rozlohách, jsou zařízené moderně podle posledních designových trendů bydlení, postele mají kvalitní anatomické matrace, je tu i oblíbené podlahové topení a dostatek úložných prostor. Většina bytů má balkon či terasu, ekologicky šetrné spotřebiče včetně myčky a sušičky, TV, internet, závěsy na zatemnění… Lze si dokonce vybrat i byt s vinotékou nebo se saunou. 

K bydlení all inclusive patří také profesionální zabezpečení areálu včetně podzemních garáží. Recepce zajistí pro rezidenty pravidelný úklid bytu, objedná taxi nebo zarezervuje pro vás jednací místnosti přímo v areálu. Díky obchodnímu centru přímo v areálu nakoupíte během chvíle vše potřebné. Přilehlá restaurace pro vás připraví jídlo na telefonickou objednávku a donese jej až k vašim dveřím.

Co víc si přát? Byty k pronájmu jsou navíc přímo od majitele, tedy neplatíte nikomu, a to se rozhodně vyplatí. Dobrou zprávou je, že ceny pronájmu těchto bytů jsou vzhledem k takto komfortnímu bydlení přijatelné. 

www.prague-rental-apartments.com

www.mietwohnungen-prag.de


 

 




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Realitní rádce