Dopřejte si masáž každý den, posílíte zdraví, doplníte energii

Již ve starověku se vědělo, jaké blahodárné účinky má masáž chodidel na celý lidský organismus a jeho zdraví. Dnes si můžete takovou masáž dopřát kdykoli v pohodlí domova. Zdravotní masáž nejen chodidel, ale i kotníků a lýtek spolu s jemnou vibrací a prohřátím.

Jak taková masáž probíhá
Masáž se zaměřuje na vitální body v oblasti chodidel a kotníků a pozitivně podporuje krevní oběh dolních končetin. Díky tomu zlepšuje krevní tok v celém těle a pomáhá doplnit energii a zlepšit náladu.

První masážní zařízení specializované na nohy
OSIM uPhoria se může stát vaším osobním masérem, který v jakoukoli dobu poskytne masáž vašim unaveným nohám. Důrazná masáž s hlubokým efektem zlepšuje prokrvení nohou a obecně krevní cirkulaci.

Zařízení nabízí čtyři masážní programy, mezi kterými můžete volit: relaxační, reflexologický, před spaním a tónovací. Dalším, pátým programem je tepelná energie, zdravé prohřátí končetin a okysličení celého těla.

Přístroj se přizpůsobí libovolné velikosti nohou. Nastavit lze také intenzita masáže, přesně podle vaší aktuální potřeby.

1 – speciální masáž pro lýtka
Speciální systém provede hlubokou másáž vašim lýtkům a odstraní z nich únavu a napětí. Vy u této masáže můžete příjemně relaxovat.
2 - silná celostní masáž
Pohodlně se usaďte a nechte vašeho osobního maséra, aby vykonával svoji sofistikovanou práci. Hnětení a klepání v rámci celostní masáže pomůže unaveným svalům a přinese úlevu, na jakou již dlouho čekáte.
3 - Válečková masáž
Pomocí důmyslného systému válečků dochází ke stimulaci vitálních bodů na spodní straně chodidel. Probíhá tak jemná stimulace celého nervového systému spodních končetin.
4 - Vibrační masáž
Vibrační masáž podporuje krevní cirkulaci a pomáhá posilovat a upevňovat vaše zdraví. Masáž vás osvěží a nabije energií, zvláště po dlouhém, namáhavém dni.
5 - Tepelná terapie
Tepelná terapie rozšiřuje cévy a tepny dolních končetin a tím urychluje regeneraci a detoxikaci celého organismu. Umožňuje okysličení celého těla a získání vitality.

Hluboká masáž podpořená jemnou vibrací a zahříváním přinese úlevu a zlepší cirkulaci krve nejen v dolních končetinách, ale také v celém těle.

OSIM uPhoria vybavený speciálním systémem se stává jedinečným přístrojem pro důraznou masáž dolních končetin. Přináší novou úroveň péče o vaše nohy, která byla inspirovaná sofistikovanou starověkou masážní technikou. Váš osobní trenér OSIM uPhoria vám masáž dopřeje kdykoli, podle vašeho časového harmonogramu a v domácím prostředí. 






Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky