Domácí lázně a masáž v jednom? Místo činu: vaše koupelna!

Domácí lázně a masáž v jednom: relaxaci a masáž si můžete dopřát doma, místo činu bude vaše koupelna, vaše bezplatné a privátní domácí lázně. Sprcha na míru vašich momentálních potřeb zajistí přepínání mezi čtyřmi sprchovacími programy s jedenácti předvolbami.

Sprchy GROHE Power&Soul® : kolekce patentovaných technologií 

GROHE Power&Soul® spojuje nejmodernější technologie a vrcholný design. Široká nabídka sprchových programů umožňuje zcela individuální osobní nastavení sprchování od jemně relaxačního po osvěžující a energizující. Inovativní volba programu pomocí “One-Click-Showering” nejenže umožní okamžité přepnutí mezi čtyřmi programy sprchování, ale také zajistí volbu dalších sedmi smíšených programů sprchování, což vám dává na výběr mezi jedenácti předvolbami. Dokážete si představit lepší sprchu na míru?

Personalizovaná sprcha na dosah

Ať už dáváte přednost volnému pohybu pod sprchovou hlavicí, či flexibilitě ruční sprchy, jasně definované programy sprchování každé sprchy GROHE Power&Soul® vám poskytnou bohatý konejšivý, či masážní proud. GROHE Bokoma Spray™ je zcela revoluční technologie, která spoutala sílu vody, přičemž osm dynamických trysek „dýchá“ a postupným otvíráním a zavíráním tak voda dopadá na kůži v pulsech, které uvolňují veškeré napětí. Tato sprcha je ideální pro masáž ramenou a hlavy a nejvyššího účinku dosáhnete, použijete-li hlavovou sprchu. Další tři přednastavené režimy jsou jemný déšť, vzdušný déšť GROHE O2 a trysková sprcha „Jet spray“.

Ať již zvolíte jakýkoliv program, maximální proud vody je garantován technologií GROHE DreamSpray®, na níž staví všechny sprchy GROHE. Ekologická šetrnost je taktéž působivá: všechny sprchy GROHE Power&Soul® používají technologii GROHE EcoJoy®, která minimalizuje spotřebu vody a energií, aniž by  vašemu sprchování ubrala na pohodlí a potěšení.

Dokonalá rovnováha formy a funkce

Můžete zvolit sprchu do ruky či hlavovou, ale také můžete všechny sprchy GROHE Power&Soul® vybírat z rozmanitých designů, které budou ladit s různým typem interiéru vaší koupelny. Puristé si zamilují elegantní válcové tvary řady Cosmopolitan Design a jejich minimalistickou architekturu. Nadčasové organické linie řady Contemporary Design výtečně souzní s koupelnou moderní rodiny, či minilázní. Nebo máte radši jemné barvy? Pak vás osloví GROHE Power&Soul® Natural Colours Collection v přírodních barvách pískovce, vápence, jílu, mamoru, břidlice, či žuly.

Sprchy GROHE Power&Soul®  - dokonalá kolekce špičkové kvality, designu, technologií a udržitelnosti.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna