Oživte svůj obývací pokoj skvělým zvukem

 

Místem v domě či v bytě, které by mělo být doslova ukázkové, je nepochybně obývací pokoj. V něm se setkáváme s rodinou, zveme přátele či jen tak odpočíváme při dobrém filmu či hudbě. Abyste si své oblíbené filmy nebo interprety mohli co nejvíce vychutnat, musíte být vybaveni i kvalitním audio systémem.

   

Společnost Creative Technology Ltd se nedávno na trhu představila se svým bezdrátovým domácím audio systémem. Budete si jej moci v obýváku umístit kdekoliv, kde budete chtít, a to bez omezování nevkusnými kabely. Součástí audio systému je kromě reproduktorů i subwoofer.

   

Reproduktory si budete moci jednoduše propojit s více reproduktory a systém také umožňuje plné přehrávání zvuku a svou oblíbenou hudbu si můžete spustit i přes aplikace na iOS či Android zařízení.

Stále méně nedostatků

 

Díky kalibraci zvuku v místnosti je možné eliminovat nedostatky v přehrávání zvuku. Výkon reproduktoru mohou snižovat například obklady, nábytek či rozměry a tvar místnosti. Díky tomuto audio systému s automatickou kalibrací zvuku můžete reproduktory a subwoofer umístit kdekoliv v místnosti, aniž byste se museli obývat snížení kvality zvuku.

 

Bluetooth je kamarád

 

Součástí těchto reproduktorů je i Bluetooth technologie, která umožňuje spárování reproduktorů s dalšími reproduktory nebo subwooferem. Můžete si tak vytvořit vícekanálový bezdrátový reproduktorový systém pro jakékoliv Bluetooth zařízení, a to včetně iPhone, iPad, telefonu se systémem Android nebo tabletu. Užijte si kvalitní zvuk v pohodlí vašeho domova.

 

 

Kristína Dojčánová 

 VISIBILITY s.r.o.
see you digitALL!

 


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika