Náš dům si zaslouží profesionální péči pro čištění střechy, fasády i dlažby

Náš dům si zaslouží profesionální péči. Pro čištění střechy, fasády i dlažby vyhledáme odborníky. Možná tomu nebudete věřit, ale díky speciálnímu vybavení se dá vyčistit prakticky vše.

V každodenním životě se často setkáváme s požadavkem na úklid a čistotu. Nejinak je tomu i v oblasti bydlení. Zkuste se podívat kolem sebe a odpovědět si na otázku, kde se lépe bydlí? Je to v útulném, zdravém a čistém prostředí nebo je to jedno? Určitě je jasné, že chcete-li se cítit po všech směrech spokojeně, dáte přednost první variantě. Je však zapotřebí si uvědomit, že to vlastními silami, nebo s pomocí rodinných příslušníků a přátel obvykle rychle a dobře nezvládnete.

Velmi často se setkáváme také s problematikou graffiti. Pokud je na omítkách, fasádách nebo plotech, jedná se o problém, který je zapotřebí účinným způsobem řešit. V těchto situacích se rozhodně vyplatí obrátit na profesionály v oboru, na odborníky, kteří mají dostatek zkušeností s podobnými pracemi a zároveň i potřebné materiální a technické vybavení. Doporučujeme navštívit web Umyjemto.cz. Jedná se o ostravskou společnost, která však působí prostřednictvím svého zastoupení po celém území České republiky. Firma se specializuje na čištění a mytí nejen fasád, ale i na mytí střech, čištění chodníků, teras, plotů, schodišť a příjezdových cest.

Vyčistit jde téměř cokoliv, budete se cítit jako v novém
Vyčistit a umýt lze díky speciálním přípravkům, postupům a přístrojovému vybavení téměř jakýkoliv povrch. Pomocí horké vody nebo páry je možné odstranit až 95% nečistot. Na vysoce znečištěné povrchy, případně na impregnaci proti řasám, mechům nebo lišejníkům je potom využívána vysoce efektivní, rychle odbouratelná a tím zdraví neškodná chemie. 

Potřebujete umýt bytové, stavební, dekorační či účelové prvky, které jsou vyrobeny ze silikonových nebo silikátových materiálů, z akrylátu, vápenné omítky nebo střechu z pálených tašek? Plechovou střechu, asfaltový šindel, případně zámkovou dlažbu, pískovec, mramor, beton a mnohé další rozšířené i méně vyskytující se materiály? Můžete si být jisti, že správným přístupem k čištění mohou velmi rychle vypadat jako nové!

Komplexní služby včetně anti-graffiti za rozumnou cenu
Umyjemto.cz poskytuje komplexní služby a specializuje se i na problematiku, kterou představuje graffti a ochranu proti němu. Ano, nejrůznější výtržníci si oblíbili ničení cizího majetku. Sprejují a kreslí na něco, co jim nepatří. Často si vyberou rodinný dům nebo fasádu paneláku. I když se jedná o zajímavé umění, musíte uznat, že na zeď nebo plot zkrátka tyto výtvory nepatří.

Umyjemto.cz zajistí rychlé a důkladné odstranění graffiti z různorodých povrchů i libovolné výšky za rozumnou cenu. Následně klientovi nabídne užitečný anti-graffitinátěr, který poslouží jako ochrana před dalším znehodnocením fasády a dalších ploch. Speciální nátěr se rozhodně vyplatí. Při dalším posprejování plochy postačí k vyčištění běžné mycí prostředky, případně vysokotlaký čistič. Zjednoduší se tedy práce při odstraňování a hlavně se ušetří peníze za drahou chemii.

Mytí a čištění fasád, chodníků, cest, nebo střech přijde vhod při mnohých příležitostech. Ať již se jedná o běžnou údržbu nemovitosti a jejího okolí, nebo o čištění před významnou událostí, případně před prodejem. Pokud se rozhodnete pro tyto služby, Umyjemto.cz vám nejprve provede zkušební čištění zhruba jednoho metru čtverečného zcela zdarma. To poslouží k nacenění a i případnému poradenství.

Společnost Umyjemto s.r.o. vznikla v roce 2011. Po zahraničních zkušenostech zjistila, že na českém trhu není subjekt, který by zajišťoval komplexní servis právě v oblasti mytí a čištění. Zároveň aby práci dělal poctivě a důkladně a své služby nabízel za přijatelnou cenu. Od úvah byl už pouze malý krůček k jejímu založení.

Společnost v současné době nabízí kompletní čistící služby a má zastoupení pro celou Českou republiku. Práci jejích odborných a školených pracovníků využívá opakovaně množství spokojených a také nových klientů. Od soukromých osob po nejrůznější instituce a společnosti. Všichni, kteří potřebují profesionální vyčištění fasád, střech, chodníků, teras, pomníků a dalších prvků za rozumné ceny.

 


 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika