Země, která vždy okouzlí: Řecko

Řecko pevninské i řecké ostrovy jsou krásnou oblastí naší planety. Hřejivé slunce, obloha bez mráčku, písečné, nebo oblázkové pláže, čisté a teplé moře blankytně modré barvy. Také romantická zákoutí měst a vesniček, malebné domky a tisíciletá historie, která je všudypřítomná. Rozmanitá příroda, řecké hory a pohoří, vinice, olivové háje, lesy. Taverny, kafeterie, speciality řecké kuchyně, sladkosti, víno a další opojné nápoje…

Řecko je osobité a zachovává si své kulturní tradice. Je právem hrdé na svoji historii a pečuje o své památky. Řekové umí žít a radovat se, ctí a milují svou rodinu. Přátelští a pohostinní lidé, kteří se rádi baví a tančí. Lidová hudba a tradiční tance jsou pro Řeky stále vyhledávaným druhem pospolité zábavy.

Řecko je rozmanitá země. Najdete zde masová turistická střediska s hotelovými komplexy, které jsou uniformní a vlastně mohou být kdekoli ve Středomoří. Tak se pravé Řecko opravdu poznat nedá.

Oproti tomu se dá najít v Řecku mnoho destinací, kde si užijete moře, přírodu i města a městečka s trhy a jejich neopakovatelnou atmosférou.

Chcete v Řecku prožít příjemnou a nezapomenutelnou dovolenou? Zvolte prověřenou cestovní kancelář s osobním přístupem, která se specializuje na Řecko. Viamare již 23 let vyhledává pro své klienty nová zajímavá místa a objevuje pro ně autentickou přírodu.

Seznamte se s opravdovým Řeckem, ať jste rodina s dětmi, dvojice toužící po romantice, akční a sportovně založený jedinec, nebo prarodiče s vnukem. Zažít můžete mnohé, včetně vlastní svatby!

Cestovní kancelář Viamare si zakládá na otevřené komunikaci. Za klíčové považuje klienta pravdivě a podrobně informovat. Před zahájením sezóny důkladně kontroluje všechna ubytovací zařízení. Delegáti Viamare rozumí místním podmínkám a pomohou s problémy, které mohou vzniknout.

Své zážitky s dovolenou i spokojenost se službami klienti hodnotí a velký počet je těch stálých, kteří se vracejí.

Kdo jednou propadl kráse Řecka, ten se bude vracet. Pokaždé ho může okouzlit nová destinace, nebo se bude těšit na stejné místo, které si zamiloval. Viamare přeje všem krásnou řeckou dovolenou!





Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky