Oddlužení v roce 2015

Půjčky, dluhy, exekuce, oddlužení jsou pojmy, které se týkají většiny populace. A protože máme za sebou rok 2014, můžeme začít bilancovat. Pro začátek se podívejme na několik údajů:

Věděli jste, že:

• 200 miliard Kč je odhadovaný dluh českých domácností (pro rok 2014 nejsou statistiky uzavřené) 

• Bylo podáno přes 30 000 žádostí o osobní bankrot 

• 20% lidí nemá žádnou finanční rezervu

• 30% lidí ušetří méně než 10% ze svých příjmů

• ALE 90% lidí je přesvědčeno, že umí s penězi hospodařit

Osobní bankrot je šancí na nový život

Spadnou do dluhové pasti a zadlužit se poměrně jednoduché. Dlužníky lze rozdělit do dvou skupin. Do první patří lidé, kteří jsou finančně negramotní. Mají většinou základní nebo středoškolské vzdělání a nejsou schopni objektivně zhodnotit svou finanční situaci a svou bonitu. Tito jsou schopni se zadlužit například kvůli spotřební elektronice, koupě nábytku, dovolené či jiných zbytných věcí.

Do druhé skupiny patří lidé, kteří se do dluhů dostanou bez zjevného zavinění. Klasicky se jedná o zdědění dluhů, dlouhodobou nemoc či ztrátu zaměstnání. Nutno dodat, že těchto případů je o dost méně v porovnání s první skupinou.

Bez ohledu na to, jak se člověk zadluží, je pro něj jediným skutečným řešením oddlužení formou vyhlášení tzv. osobního bankrotu. A důvody?

„Výhodou osobního bankrotu je bezkonkurenční finanční výhodnost – je možné splatit minimálně 30% svých dluhů po dobu 5ti let. Poté začínáte opět s čistým štítem a bez dluhů“, vysvětluje pan Zdeněk Bučko, jednatel jedné z největších oddlužovacích společností v ČR – Oddlužovací centrum.

Kalkulačka oddlužení

Kolem osobního bankrotu panují mýty a obavy z toho, že člověk bude žít během zmiňovaných 5ti let oddlužení na pokraji bídy“, dodává pan Bučko. „Proto jsme na našem webu spustili kalkulačku oddlužení, kde je možné si spočítat nejen úsporu dluhů (tzn. kolik procent v oddlužení zaplatíte), ale i výši životního minima, které dlužníkovi měsíčně zůstane. Z praxe máme ověřeno, že tato částka bývá v mnoha případech vyšší, než kolik by lidem zůstalo peněz, kdyby poctivě platili všechny své závazky!“

Přejít na kalkulačku oddlužení

Podmínky osobního bankrotu

Vyhlásit osobní bankrot nemůže každý dlužník. Jedná se o relativně složitý proces s mnoha podmínkami. Mezi ty základní patří:

• Mít pravidelný příjem

• Mít alespoň 2 věřitele

• Schopnost zaplatit alespoň 30% svých dluhů

O schválení osobního bankrotu rozhoduje soud.

Všechny podmínky osobního bankrotu

Oddlužovací centrum

Společnost oddlužovací centrum s.r.o. má za cíl pomáhat všem lidem, kteří se dostali do dluhové spirály a sami si nedokáží pomoci. „Jsme zavedená firma, která má kamenné pobočky po celé republice.Za svou práci se nestydíme a můžeme se pochlubit prakticky 100% úspěšností. Svým klientům dáváme garanci vrácení peněz v případě neschválení návrhu soudem. Ještě jsme to nemuseli udělat ani jednou,“ pyšní se Zdeněk Bučko.

Naše know how je v tom, že za dlužníka vše vyřídíme a budeme jeho průvodcem. Spolupracujeme s právní kanceláří, takže jsme schopni řešit i složitější případy. Svým klientům se věnujeme individuálně – žádné šablony. Proto jsme schopni klientům zachránit nemalý majetek či dosáhnout schválení osobního bankrotu i těm lidem, kteří by na něj nedosáhli.“

Nebojte se a volejte na naši bezplatnou linku 800 401 000 NON STOP.

Máte-li dluhy z podnikání, volejte bezplatně 800 409 609 NON STOP nebo navštivte web www.oddluzenipodnikatelu.cz

Každý dluh má řešení!

 


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky