Co se stane, když přijde nábytek do styku s vodou?

REKLAMA       Jiřina Kavková, 18.11.2015

„Co se stane, pokud přijde nábytek do styku s vodou?“ Toto je jedna z prvních otázek při výběru nábytku do koupelny. Firma Le Bon nyní nabízí nábytek Forever z 100% voděodolného materiálu v dekoru světlého nebo tmavého dřeva, kterému nevadí voda. Tento materiál se používá i na venkovní obklady, proto mu cákání nebo rozmatlaná zubní pasta nemůže uškodit. Čelní plochy jsou navrženy z extračirého saténového skla, na kterém nejsou vidět otisky prstů. Sklo je příjemné na dotek.

Snadná manipulace i s mokrýma rukama

Šuplíky jsou bez úchytek, s otvíráním PUSH-OPEN. Otevřete je i např. kolenem, když máte obě ruce mokré. Koupelnový nábytek Forever se vyrábí ve volitelné šířce na míru potřebám vašemu prostoru. Koupelnové skříňky Forever jsou dostupné ve třech výškách: tenké o výšce 16cm, nebo vysoké 25 a 45cm.

Dlouholetá záruka na nábytek

Na nábytek Forever poskytuje firma Le Bon nadstandardní záruku 5 let.

Chcete mít všechny drobnosti v koupelně uklizené a přehledně uložené? Pak by se vám mohly hodit zrcadlové skříně, buď k zavěšení na stěnu, nebo k osazení do niky. LE BON nabízí zrcadlové skříně v několika šířkách, s možností připojit osvětlení na vršek skříňky.

Elegantní je tzv. integrované osvětlení, kdy je část zrcadlové plochy prosvětlena LED. Téměř všechny typy zrcadlových skříní mají uvnitř elektrickou zásuvku. Kartáček na zuby nebo holicí strojek tak nabíjíte za zavřenými dvířky.Novinkou je svislé LED osvětlení, které je umístěno mezi jednotlivé segmenty zrcadlové skříňky.

Nechte se inspirovat koupelnovým nábytkem z Brna od firmy Le Bon i Vy!



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna