Dětský pokoj a topení: originální prvek pro dětskou představivost

Klasický radiátor je vhodný do tradičněji řešených interiérů. Ovšem i z tohoto nenápadného bílého zdroje tepla můžeme jednoduše vykouzlit originální doplněk, a to vlastním potiskem na čelní krycí desku. Design tak můžete přizpůsobit sami sobě či vzhledu obytné místnosti.

Dětský pokoj by měl svým obyvatelům přinášet pocit zázemí a bezpečí. Proto bychom při jeho zařizování měli myslet na to, že bude procházet neustálou změnou. Malé děti milují výrazné a veselé barvy. Ovšem rodiče většinou sahají po neutrálních barvách nábytku. Nebojme se povolit uzdu naší fantazii a například z obyčejného bílého deskového radiátoru vykouzlit originální obraz, který podtrhne atmosféru pokoje. Pak už jen stačí malé království barevně doladit. Všechny vjemy, které dítě posbírá v útlém dětství, jej budou provázet celý život. Tak proč například vzhled topení občas neobměnit podle potřeb, období v životě či rozvoje seberealizace dítěte?

Origiální radiátor s dětským motivem

Ačkoli základní rolí topení je vyhřát interiér, čím dál více se na něj pohlíží i jako na prvek, jenž významně ovlivní celkové vzezření bytu. Nemusí se jednat pouze o dětský pokoj. Pokud byste rádi uvítali změnu ve vzhledu vašeho topení, stačí si zvolit variantu dodatečně připojitelné čelní desky pro otopná tělesa Radik. Na výběr máte hned z několika možností. Buď si zvolíte úplně hladkou čelní desku označenou PLAN SET, nebo naopak desku s jemnými prolisy (ozn. LINE SET). Zvolit si můžete desku v základní bílé barvě nebo ve vzorníku všech odstínů RAL. Vaší fantazii se meze nekladou. Navíc možností potisku přední desky PLAN SET získáte jedinečné a originální otopné těleso. Pro třetí variantu PLAN SET s motivem připravuje KORADO konfigurátor, ve kterém si lidé budou moci vybrat nebo nahrát požadovaný motiv.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry