Podzimní dekorace: jak vyzdobit vaše bydlení

Podzimní dekorace v teplých barvách

Jak nejlépe čelit posmutnělým podzimním náladám ve svém bytě? Vyzdobte interiér barevnými dekoracemi, přirozeným světlem svíček a veselými postavičkami. Krásné podzimní dekorace jsou také věnce, svícny a dekorační traviny.

Zasněná přírodní romantika u vás doma

Typický podzim se nese ve znamení pestrých spadaných listů, dýní, slámy a dřeva. Věnce složené z oranžových, žlutých a červených květů s listy jsou nepřehlédnutelnou ozdobou na vstupní dveře. K němu dokonale ladí dekorační traviny v jutovém pytli či dřevěné váze, nebo dekorace s malými dýněmi k zavěšení u okna nebo umístění na sváteční stůl.

Rozsviťte tmavý podzim stylovými svíčkami

Plamínky nemusíte doma křísit jen z obyčejných z čajových svíček. Pořiďte si takové, které budou ladit s ostatní výbavou vašeho interiéru. Nezdráhejte pořídit si vyšší dřevěné svícny v různých výškách, které budou středobodem prosvětleného jídelního stolu, stolku v obývacím pokoji nebo okenního parapetu. Do rustikální domácnosti se skvěle hodí dřevěné stojánky na nízké čajové svíčky, které můžete umístit do dřevěných podnosů.  

Figurky v pestrých barvách rozveselí každý den

Pro podzimní výzdobu nemusíte volit jen halloweenská strašidla, ale můžete zvolit veselé látkové panáčky. Sedící či stojící, v různých oděvech a aranžmá například na balíku slámy.

Už víte, jak vyzdobíte interiér, až začne padat listí a na zahrádce zrát dýně? Pro inspiraci se zastavte v módním řetězci KiK.

 



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry