Elegantní dveře: nadčasovost rámových dveří

Rámové dveře vertigo Rámové dveře zažívají v současnosti velký comeback. Spojení staletími prověřené rámové konstrukce, moderního designu a těch nejkvalitnějších materiálů z nich činí velmi atraktivní prvek, který je předurčen k použití v téměř jakémkoliv typu interiéru.

Rámové dveře si lidé obvykle spojují s rustikálními nebo konzervativně laděnými interiéry. Že tomu tak vždy nemusí být, dokazují dveře VERTIGO, které lze díky jejich široké variabilitě velmi dobře kombinovat jak s tradičními, tak i moderními interiérovými prvky. „Dveře VERTIGO jsou dostupné v celé řadě modelů, které se liší designem a konstrukčním uspořádáním, a nabízejí výběr z mnoha dekorů, díky čemuž si mezi nimi každý vybere takové, které se budou skvěle doplňovat s celkovým laděním interiéru,“ říká Martin Dozrál, generální ředitel společnosti SOLODOOR a.s., předního výrobce interiérových dveří a obložkových zárubní a dodává: „Ještě větší variabilitu dodává dveřím VERTIGO možnost výběru elegantních skleněných výplní. Ty jsou tvořeny sklem satinato, které je natolik průsvitné, aby propustilo dostatek denního světla, ale zároveň neprůhledné, takže dovede zajistit potřebnou intimitu, která je v některých místnostech nezbytná. Pro větší bezpečnost je navíc možné zvolit variantu kaleného skla.“

Od rámových dveří jiných výrobců se VERTIGO liší jedinečnou možností doplnění dveří o hliníkový profil, do kterého lze umístit praktickou malou poličku nebo háčky pro zavěšení oděvů a jiných předmětů. „Nemusíte se přitom vůbec bát, že by se dveře od pověšených věcí poškrábaly nebo jinak poškodily. VERTIGO na sobě totiž mohou nést povrch SOLO 3D, který dokonale imituje dřevo i s jeho trojrozměrnou strukturou a přitom je vysoce odolný vůči mechanickému poškození,“ uvádí pan Martin Dozrál.

 

  


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry