Zimní tipy, jak doplnit vitamíny a ještě si pochutnat

Fruitisimo myslí na obranyschopnost Fruitisimo, česká síť ovocných barů, si na zimní období připravilo sezónní drinky, které svým složením pomohou podporovat obranyschopnost organismu nebo bojovat s nachlazením. Nechybí v nich kiwi, černý rybíz, pomeranče nebo zázvor.

Kwéčko

Drink Kwéčko vám usměvaví barmani z Fruitisima namixují z kiwi, manga, pomeranče a jablka. Už jen kiwi obsažené v drinku, které má v porovnání s citrusy téměř dvojnásobný obsah vitamínu C, pokryje doporučenou denní dávku tohoto vitamínu. Kiwi je navíc bohaté na draslík a hořčík, a tak posiluje vedle imunitního systému i ten nervový. Což se v předvánočním období může více než hodit.

Céčko

Vitamínem C nadupaný drink Céčko se připravuje z černého rybízu, pomeranče, hrušek, jablek a zázvoru. Plody černého rybízu jsou přímo pokladnicí vitamínu C, navíc obsahují vitamín A, celé spektrum vitamínů skupiny B a mnoho dalších minerálních látek. Kousek zázvoru, který dodá drinku říz, pomůže zahřát se v chladných dnech a úspěšně bojovat s nachlazením.

Perníčková zmrzlina

I navzdory klesajícím venkovním teplotám Fruitisimo udržuje tradici a každé dva měsíce obměňuje limitovanou edici zmrzliny. Během listopadu a prosince si můžete pochutnat na zmrzlině perníčkové. Zastavte se v předvánočním shonu na kopeček smetanové chuti perníku, skořice, badyánu, a vychutnejte si tradiční chuť Vánoc v trochu jiném podání.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky