Čokoládová fantazie ve vašem interiéru: hořká i mléčná

Hnědá barva interiéru sluší

Ať už výraznou hořkou či jemnou mléčnou, čokoládu miluje každý. Přeneste si opojné účinky čokolády do interiéru a nechte se unášet její fantastickou chutí každý den!

Sametově hebká…

…ale chutí velmi silná a intenzivní, taková je hořká čokoláda. Omamné účinky, kterými nás tato hříšná dobrota oblažuje, si vychutnáváme ve chvílích odpočinku a pohody. Dopřejte svému nábytku polevu z té nejexkluzivnější hořké čokolády a zažijte příjemnou relaxaci obklopeni čokoládou ze všech stran „Sytou barvu čokolády je možné mít na foliovaném povrchu nebo na matné i lesklé variantě odolného povrchu T.acrylic, jehož kvalita je jedna z nejvyšších. Bez problémů odolá vlhkosti v koupelně, teplu z kuchyňských spotřebičů nebo slunečním paprskům, které u jiných povrchů dokáží způsobit nežádoucí změnu barev,“ uvádí pan Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení Trachea, a.s., která je největším výrobcem nábytkových dvířek na českém trhu. Chcete si zpříjemnit nejen chvilky relaxace? Barva čokoládových bobů, jejichž chuť si jako první vychutnávali Aztékové a Mayové v podobě čokoládových nápojů, bude velmi slušet také vaší kuchyni a bude vás inspirovat při vytváření vynikajících dobrot nejen z čokolády.

Tip pro nerozhodné:

Pokud máte rádi nejen hořkou, ale i mléčnou a bílou čokoládu, spojte všechny své oblíbené příchutě dohromady. Co třeba v koupelně? „Povrch koupelnového nábytku z řady Retro je stříkaný lakem, který je nejen odolný a vydrží všechny nástrahy koupelnového prostředí, ale svým vysoce lesklým povrchem opravdu připomíná čokoládu různých chutí,“ vysvětluje Ing. Petr Blažek, generální ředitel společnosti Dřevojas, v.d., tradičního českého výrobce koupelnového nábytku.

 


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry