Jaro podle astrologa: co nás čeká v příštích měsících

TNBiz, 20.3.2017

Před polednem začalo astronomické jaro, které astrologie považuje za začátek nového roku. Slunce vstoupilo do znamení Berana, proťalo nebeský rovník a dostalo se z jižní na severní polokouli. To všechno podle astrologů ovlivňuje naše životy.

"Letos začíná jaro, když je Měsíc na obloze v poslední čtvrti. To obvykle znamená, že by se během tohoto období měly odklízet nepotřebné a překonané věci, připravit prostor pro věci nové," vyjmenoval astrolog Milan Fošnár.

Proto se také v minulosti tolik rozšířil jarní úklid. Ten nemusí znamenat jen luxování, smýčení a utírání prachu, ale také psychickou přípravu na nové období. Jestliže si správně utřídíte myšlenky a plány, lehčeji vstřebáte změny, které tato doba přináší.

Pokud přemýšlíte o výpovědi nebo rozchodu, teď nastal ten pravý čas. "Lidé, kteří se chystají opustit svá místa, ať v práci nebo ve vztahu, mají příležitost ''zamést po sobě stopy'', které by jim v budoucnu mohly uškodit," doplnil Fošnár. Obecně byste se měli zbavit všech věcí, z nichž nemáte dobrý pocit.

Zároveň by se lidé měli připravit na pravidla a povinnosti, které nemusí být vždy příjemné. "Měsíc je při vstupu do jarního období na stejném stupni zvěrokruhu jako náš učitel Saturn. To může znamenat jisté omezení volného pohybu. Mnozí z nás budou volit mezi svobodou a bezpečím," vysvětlil Fošnár.

Napjaté budou i vztahy se sousedními státy. "Radikální Pluto je v pohledu z naší republiky blízko citlivého bodu, což může být předzvěst výraznějších změn ve vztazích s okolními státy. Radikálnější bude i nálada ve veřejnosti, která potáhne více za jeden provaz," uzavřel astrolog.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky