Dopřejte si luxusní toaletu

Hygiena intimních partií se stává důležitým bodem při plánování koupelny. Často se rozhodujeme, jestli budeme mít na bidet dostatečný prostor, avšak i ve velké koupelně můžeme stále častěji vídat kombinovaný klozet se zabudovanou bidetovou sprškou. Taková toaleta nabídí naprostý komfort, co se pohodlí a hygieny intimních partií týče.

Samozřejmostí bývá sprška s teplou vodou, možnost různého proudění, které zároveň masíruje. Mezi královny těchto toalet patří luxusní toaleta, v níž se pojí nejmodernější technologie uzavřené do keramického střepu. „Při návrhu toalety Cleanet Riva jsme se řídili především naší vizí čisté jednoduchosti. Proto jsme Rivu navrhli tak, aby byla maximálně štíhlá a elegantní, jako jednolitý kousek keramiky v duchu tradičního klozetu. Jako návrháři neznáme žádný jiný klozet se zabudovanou bidetovou sprškou, který by spojoval funkčnost a design na tak vysoké hygienické úrovni,“ říká designer Peter Wirz.

Dokonalá čistota s hi-tech prvky
Toaleta se snadno ovládá. Z boku má zabudované nerezové tlačítko na straně sedátka, které stačí stlačit nebo otočit. Proud spršky je jemný, ale při čištění extrémně účinný. To ale není všechno. K luxusní toaletě dostanete i dálkový ovladač s dotykovým displejem, na němž si velmi snadno nastavíte vlastní program oplachování.

Jedním stiskem tlačítka ovládáte jemnější perineální trysku, která je velmi doporučována k hygieně ženských intimních partií. Navolit si můžete také režim Extra s intenzitou spršky 5,6 l/min. Aby kritérium perfektní hygieny bylo opravdu zachováno, toaleta se po každém použití sama tepelně čistí a automaticky odstraňuje vodní kámen. Na čistotu bylo myšleno také při ošetření keramiky povrchovou úpravou LCC ( Laufen Clean Coat) zabraňující usazování nečistot. Samozřejmostí při konstrukci wc je absence oplachového kruhu, což je další pozitivní bod této toalety, který přispívá ke zvýšené hygieně. Při vývoji technologie bylo myšleno také na minimalizaci zápachu, který pohlcuje zabudovaný filtr s aktivním uhlím.

Příjemnou hi-tech vychytávkou u luxusních toalet je zabudované LED noční světlo se signalizační funkcí. Tato funkce osvítí vnitřek toalety a usnadňuje tak v noci orientaci v koupelně, aniž by se muselo používat hlavní osvětlení.

LAUFEN

Osobitost tradiční švýcarské značky se odráží zejména v symbióze designu, kvality a funkčnosti. LAUFEN, prémiová značka v portfoliu ROCA je jedním z předních světových výrobců sanitární keramiky s globální distribuční sítí. Již více než 120 let používá značka LAUFEN lidstvu nejstarší známý tvárný materiál, za účelem tvorby inovativních sanitárních výrobků, vysoce moderní zařízení s legendární švýcarskou přesností. Výrobky LAUFEN jsou na první pohled jedinečné tím, že jejich švýcarský návrh spojuje hlavní designové trendy.

Více informací na:www.laufen.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna