Klika v interiéru: dopřejte klice lehkost!

Titanová klika v černé barvě

Doby, kdy bylo k otevření dveří zapotřebí nadlidské síly, která by stlačila robustní, těžkou a zadrhávající se kliku, jsou dávno pryč… dnešním trendem ve světě kování je lehkost, a klika ENTRY je toho jasným důkazem!

„Dveřní kování ENTRY již na první pohled zaujme svým odlehčeným minimalistickým designem, kterému dominuje obdélníkový otvor uprostřed ploché rukojeti,“ říká pan Roman Ulich, designér společnosti M&T, jediného českého výrobce designového dveřního a okenního kování, a dodává: „Originální vzhled kliky navíc podtrhuje povrchová úprava v matném černém titanu, díky které je otvor elegantně orámován, což vytváří zajímavý kontrast například s povrchem bílých nebo celoskleněných dveří.“ Samozřejmostí je u kliky ENTRY také vysoká odolnost povrchové úpravy vůči poškrábání a oděru i spolehlivý a hladký chod vnitřního mechanismu, díky kterému pocítíte lehkost nejen při pohledu na kliku, ale také při jejím stisknutí během otevírání dveří.

Material & Technology s.r.o. – M&T

První a zároveň jediný český výrobce designových dveřních klik využívající moderní technologie pro žádané a velmi kvalitní povrchové úpravy - matný nikl a nitrid titanu v několika barevných odstínech. U svých výrobků klade hlavní důraz na kvalitu, mnohaletou funkčnost a moderní design. Nové designy vznikají přímo pod rukama pracovníků firmy od návrhu až po realizaci ve výrobě. Pro spokojenost zákazníků je připraven kompletní výrobní program včetně okenních klik, bezpečnostních rozet, madel, pantů, posuvných systémů, kování na skleněné dveře a dalších požadovaných doplňků - vždy ucelený sortiment ve stejném designu, povrchové úpravě a barvě. 


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry