Pořizujete kuchyni, nebo jinou sestavu? Pohlídejte si transport a montáž

Transport a montáž - nebezpečí rýh a poškrábání

Uvažujete o nové kuchyni nebo krásné nábytkové sestavě do obývacího pokoje? Pak věnujte dostatek pozornosti nejen samotnému výběru nábytkových dvířek, ale pohlídejte si i jejich transport a montáž! Proč?

Právě při přepravě dvířek a jejich montáži u vás doma, dochází nejčastěji k poškození jejich povrchu. Neopatrný montážník si položí na váš zbrusu nový nábytek nářadí a nepěkné rýhy a škrábance jsou na světě. Jak tomu předcházet? „Kvalitní výrobce opatřuje lesklý povrch nábytkových dvířek ochrannou folií, která by měla být stržena až po kompletní montáži a tedy v bezprašném prostředí,“ vysvětluje pan Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek a dodává: „Bezprostředně po odstranění modré či průhledné ochranné folie je dobré se k novému povrchu dvířek chovat se zvýšenou opatrností. Akrylátová dvířka doporučujeme ošetřit antistatickým Prontem, které akrylát vytvrdí. Foliovaná dvířka speciální ošetření nevyžadují, ale je dobré je alespoň první čtyři týdny nečistit, aby nedošlo k poškození jejich povrchu.“

Vyžadujte od výrobce nábytková dvířka s ochrannou folií a nedovolte řemeslníkům, aby ji strhli dříve, než po dokončení montáže! Ušetříte peníze i starosti!

•••

Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně