Milujeme skandinávský styl

Quick-Step, 30.7.2017
Čisté materiály, klidné barvy a především funkční design – jednoduché interiéry mohou na první pohled působit možná až příliš střízlivě, ale ve skutečnosti překypují charakterem a autentičností. Jak tedy obohatit svůj domov dotykem skandinávského stylu?

Tajemství skandinávské estetiky spočívá ve správné kombinaci: na jedné straně je zde jednoduchost čistých a přírodních materiálů, na druhé pak univerzálnost, která vychází z nadčasovosti a rozmanité využitelnosti. Není nic těžkého uplatnit tyto báječné vlastnosti i ve vašich interiérech.

ZAMĚŘTE SE NA DŘEVO

Není pochyb o tom, že dřevo je pro obyvatele Skandinávie neobyčejně důležité. Výchozím bodem na cestě správným směrem při zařizování interiéru ve skandinávském stylu je ta pravá podlaha z jasanu, borovice nebo dubu. Přidejte běžný světlý dřevěný nábytek s důrazem na hladké tvary a linie a zjistíte, že dosáhnout osobitého severského stylu není nic těžkého. Charakteristické dřevo nejenže plní svou obvyklou funkci jako podlahová krytina, ale lze jím obložit i stěny nebo jej začlenit do nábytku.

 


















































PUSŤTE SI DOMŮ RYZÍ PŘÍRODU

Zvolte nábytek bez povrchové úpravy nebo s patinovaným vzhledem v nejčistší formě, protože ten propůjčí vašim interiérům svěží dotyk přírody. Neodmyslitelnou součástí skandinávského interiéru je vedle dřeva i vlna, plsť nebo dokonce zvířecí kůže – koneckonců, koho by nelákalo uvelebit se na těchto nádherně měkkých materiálech, které přinášejí za dlouhých chladných zim teplo a pohodlí. Navíc jsou dokonalým vyjádřením udržitelného skandinávského životního stylu!

 
VOLTE KLID A JEDNODUCHOST

Ukázat, že atraktivita interiéru nezáleží na množství věcí, které máte doma, není nic těžkého. U skandinávského rustikálního stylu platí známé pravidlo, že „méně je více“. Základem jsou jednoduché dekorace, které navozují pocit vzdušnosti a otevřenosti v klidném a výrazně čistém interiéru. Skandinávský zen není utopií – vše je jen otázkou vkusné velkorysosti.


Quick-Step

Značka Quick-Step navrhuje a vyrábí širokou řadu laminátových, dřevěných a vinylových podlah, které se vyznačují svojí špičkovou kvalitou, snadnou instalací a ještě snadnější údržbou. Proslavila se zejména svým patentovaným instalačním systémem Uniclic®, který funguje zcela bez použití lepidla. Podlahy Quick-Step jsou skutečně univerzální, takže je můžete položit v celém domě. Díky širokému výběru dekorů a stylů, od klasických po módní, se najde ta pravá podlaha do každé místnosti ve vašem domě nebo bytě.

Více informací na:www.quick-step.cz



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry