Usínejte jako v přírodě a přitom ve městě

Život ve městě se zdá být pohodlný, všechno je tu přece na dosah. Ale také se tu žije rychleji. Pokud je to i váš případ a na výlety do přírody vám už nezbývá mnoho času, dopřejte si ji alespoň obrazně. Třeba dekory na povlečení.Co vám spolehlivě usnadní cestu do říše snů? Klidná mysl, poloprázdný žaludek a také přírodní motivy na povlečení.

Celé nebe…
… můžete mít přes den nad hlavou, pokud trávíte hodně času venku. A v noci si z něj alespoň kousek „uloupněte“ na povlečení, postačí několik mraků. Musí však být provedené v v pozitivním duchu, o temná mračna přece nikdo nestojí. Aby motiv mráčků nepůsobil dětsky, výrobci ho doplňují ryze dospělými motivy. Trendy dekor představuje například komiks, ale i ten se dá uchopit tak, že se v něm bude usínat jedna báseň všem bez rozdílu věku.
Náš tip: Saténové povlečení VEBA Dreams ze 100% egyptské bavlny s potiskem se prodává ve verzi pro ženy a pro muže. Liší se jak barevností, tak zobrazenými motivy, sjednocujícím prvkem jsou však mraky.

Vzpomínky na dovolenou…
… kterou člověk prožije přesně podle svých představ, už mu nikdo nevezme. Někdo se rád toulá po českých luzích a hájích, jiný raději dá přednost exotice. Ostatně i ta je pro našince dobře dostupná. Připomenout si setkání s divokou zvěří můžete také díky originálním tiskům na povlečení. Na rozdíl od reality však proběhne bezpečně, a můžete si ho užívat každou noc.
Náš tip: Saténové povlečení VEBA Together ze 100% egyptské bavlny je oboustranné.

Podzim je tu…
.. a spolu s ním se mění barevná paleta. Každé roční období má svůj půvab, tohle si zpravidla užíváte do posledního spadlého lístku. Čekání na jaro zpříjemní právě vzor listí, ovšem ne ledajaký. Zapomeňte na rozpustilé kresby výrazných barev, naopak se spolehněte na nadčasové tlumené až zemité tóny a detailně propracované vzory jdoucí až do zimních černo-bílých kombinací. Příroda se přece chystá ke spánku. A totéž udělejte i vy.
Náš tip: Vzor listů na luxusním damaškovém povlečení VEBA Fall vzniká vytkáváním na žakárských strojích.

nebo… květy v módní šedo-černé kombinaci nabízí kolekce damaškového povlečení VEBA Carly´s, její zelinkavá varianta vás pak přenese ve snění blíže k jaru.

Květy v módní šedo-černé kombinaci

Rozkvetlá zahrada…

... nabízí pastvu pro oči a pohlazení po duši. Připomeňte si atmosféru letních dnů třeba i na podzim nebo v zimě, určitě se vám bude lépe usínat. Zavřete oči a představte si, jak voní růže. Někdy jemně, jindy výrazně, pokaždé vás však právě tahle vůně „chytí za nos“. Pokračujte dále po cestě fantazie, a třeba ještě uslyšíte zpěv ptáků.

Náš tip: Květiny a ptáčky najdete na povlečení VEBA Roses I., variantu Roses II ozvláštňuje motiv vlnek.

Rozmanité přírodní dekory…

… si každý vybírá podle svého vkusu, ale obecná pravidla pro nákup povlečení platí pro všechny. „Vybírejte povlečení z pravé egyptské bavlny, která vám zaručí jeho krásný a nezměněný vzhled více jak dvacet let. Vzhledem k tomu, že jsou u damaškového povlečení barevné vzory vytkané, jeho barva se používáním také nezmění, i po desítkách praní bude vypadat stejně, jako byste si jej právě donesli z obchodu,“ říká Šárka Nadrchalová ze společnosti VEBA. Dnes se také místo knoflíků často používá praktické zapínání na zip. Usnadnit péči o povlečení pomáhají také mnohé úpravy. Například označení Easy Care znamená, že povlečení už netřeba žehlit.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky