Řidička srazila na dálnici D4 jelena, její vůz skončil v billboardu

TNBiz, 25.10.2017

Vážně vypadající dopravní nehodu poblíž Mníšku pod Brdy vyšetřují od úterní noci středočeští dopravní policisté. Řidička Škody Superb tam srazila jelena, přičemž auto po nárazu vylétlo z dálnice a zastavilo se až o kovovou konstrukci reklamní plochy.

Nehoda se stala na 16. kilometru dálnice D4 krátce před půlnocí na středu. Řidička tmavého Superbu jedoucí směrem na Prahu se v pravém jízdním pruhu střetla s vysokou zvěří. Auto po nárazu vyjelo z dálnice na boční svah, kde vyvrátilo několik stromů a převrácené na bok skončilo zakleslé v kovové konstrukci billboardu s českou státní vlajkou.

Více než metrákový kus zůstal ležet na krajnici asi dvacet metrů od místa střetu. Silný náraz byl pro něj smrtelný.

Zraněnou řidičku na místě ošetřili záchranáři a poté byla sanitkou převezena do nemocnice. Během vyšetřování a dokumentace nehody byl blokován pouze pravý jízdní pruh, ve kterém byla odstavena vozidla záchranných složek a policistů.

Opatření na místě nehody tak vzhledem k pokročilé noční době a nízké hustotě provozu neměla vliv na jeho plynulost. Nabouraný Superb poslední generace bude podle dobrozdání policistů patrně na odpis.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Tipy a triky