Párování sýru a vína - konkrétní příklady a doporučení
Jana Brožková, 26.10.2017
Společným jmenovatelem párování sýrů a vín je také jejich častá podobnost v chuti a aroma. „Někdy může vytvořit vzájemné spojení sýra a vína ještě zajímavějším kontrast jejich chutí. Např. kombinace výrazně slaného a pikantního modrého sýra se sladkým dezertním nebo s ledovým či slámovým vínem" vysvětluje Ing. Jiří Kopáček, CSc., předseda Českomoravského svazu mlékárenského.
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Hodnocení článku
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Tipy a triky
- 5 věcí, které je dobré vědět o propanovém vytápění
- Jak se provádí odhad ceny nemovitosti?
- Zahradníkovo jaro: Jak si usnadnit domácí pěstování zeleniny
- Pobřeží Egejského moře - ideální tip na všechny typy dovolené
- Jak na výběr čerpadla pro filtraci a vypouštění bazénu?
- Začínáme se sladkovodním akváriem: Malý průvodce pro začátečníky