Párování sýru a vína - konkrétní příklady a doporučení
Jana Brožková, 26.10.2017
Společným jmenovatelem párování sýrů a vín je také jejich častá podobnost v chuti a aroma. „Někdy může vytvořit vzájemné spojení sýra a vína ještě zajímavějším kontrast jejich chutí. Např. kombinace výrazně slaného a pikantního modrého sýra se sladkým dezertním nebo s ledovým či slámovým vínem" vysvětluje Ing. Jiří Kopáček, CSc., předseda Českomoravského svazu mlékárenského.
Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem
Hodnocení článku
Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie
Články Tipy a triky
- Co s ojetými pneumatikami? Vyrobte si z nich venkovní posezení
- Kalové čerpadlo vždy vybírejte podle typu čerpané vody
- Pojištění domácího mazlíčka se vyplatí
- Jak přežít tropické noci: Praktické rady pro klidný spánek
- Hledáte bydlení v Mělníku?
- Když obyčejný stan nestačí. Česká firma přináší netradiční ubytování pro náročné hosty