Klenoty, které neskrývají perly: dveřní mušle

Posuvné dveře s působivým otevíráním

Nenápadné klenoty, který rozjasní každé posuvné dveře! Přesně takové jsou praktické mušle, které v sobě neskrývají perly, ale působivé výplně z nejrůznějších materiálů!

„Mušle z modelové kolekce MAXIMAL nenabízejí pouze výběr z mnoha povrchových úprav, ale také z celé řady designových výplní. Vnitřek mušlí, které slouží k otevírání posuvných dveří, tak může zdobit například organické dřevo, kov nebo elegantní černá kůže,“ uvádí pan Roman Ulich, hlavní designér společnosti M&T, jediného českého výrobce designového dveřního kování. Designově sladit mušle s povrchem dveří či s výplněmi pro kliky ze stejnojmenné řady kování tak nebylo nikdy jednodušší!

•••

Material & Technology s.r.o. – M&T

První a zároveň jediný český výrobce designových dveřních klik využívající moderní technologie pro žádané a velmi kvalitní povrchové úpravy - matný nikl a nitrid titanu v několika barevných odstínech. U svých výrobků klade hlavní důraz na kvalitu, mnohaletou funkčnost a moderní design. Nové designy vznikají přímo pod rukama pracovníků firmy od návrhu až po realizaci ve výrobě.


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry