Koupelnové hrátky a kombinace

I koupelna je hra Jste od přírody hraví? Tak si hrajte i s variabilním koupelnovým nábytkem podle vašeho přání. Tuto možnost totiž nabízí jednoduché samostatně řešené koupelnové skříňky z řady STORM.

„Z jednotlivých skříněk sestavíte celou škálu kombinací, které budou vždy dohromady tvořit kompletní sadu nábytku. Základním prvkem je 60 cm široký modul, který lze využít jako samostatnou poličku se zásuvkou nebo bez,“ říká Ing. Petr Blažek, generální ředitel společnosti Dřevojas, v. d., tradičního českého výrobce koupelnového nábytku.

A volnou ruku máte nejen při sestavování té správné nábytkové kombinace, ale také při volbě umyvadla. „Svoji hravou koupelnu můžete doplnit buď oválným tenkým umyvadlem TRIUMPH nebo hranatým umyvadlem KUBE. Fantazii se zkrátka meze nekladou,“ dodává Ing. Blažek. Buďte tedy odvážní a rozehrajte koupelnové hrátky naplno!

•••

Společnost Dřevojas je jedním z nejvýznamnějších a největších českých producentů
a dodavatelů koupelnového nábytku na český i evropský trh. Téměř 70. letá tradice výroby se promítá do vysoké kvality provedení a zajímavého designu, který dokáže oslovit a zaujmout.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Koupelna