Neviditelný posuv doladí interiér

Výhodou posuvného systému je kombinovatelnost s různými typy dveří

Na první pohled není vidět nic… A o to právě jde! Řeč je o posuvném systému PREMIUM, jehož konstrukci můžete schovat do stropního podhledu a nenechat ji tak na očích. „Posuv PREMIUM je tvořen dvěma kolejnicemi s nosností až 160 kg, v nichž lze posouvat i větší počet maxi dveří. Jejich pohyb ve stropě zajišťují kvalitní pojezdové vozíčky. Ve spodní části je pak v podlaze zabudovaný vodící trn a zároveň je ve dveřích vyfrézovaná vodící drážka,“ vysvětluje Petr Paksi, obchodní ředitel společnosti J.A.P., jenž se výrobou posuvných systémů zabývá.

Výhodou posuvného systému je jeho dobrá kombinovatelnost s různými typy dveří – od dřevěných přes designové dveře MASTER až po elegantní skleněné dveře STRONG. „Maximální délka kolejnice posuvu PREMIUM je 6 metrů. Můžete si tak směle vytvořit ve svých místnostech doslova pohyblivé stěny,“ dodává Petr Paksi. Samozřejmostí je pak doplnění systému tichým dorazem. Inspirujte se a nechte neviditelný posuv jezdit i ve vašem interiéru!

•••

Přerovská společnost J.A.P. působí na českém trhu již od roku 1991. Její filozofií je dodávat na trh stavební kovové prvky vysoké kvality s nápaditým designem, za přijatelnou cenu. Svým zákazníkům nabízí celoskleněné produkty, včetně designového Grafoskla, stavební pouzdra pro zasouvací dveře, ucelenou nabídku posuvných systémů po stěně, stahovací schody, včetně jejich protipožární a zateplené úpravy, interiérová a exteriérová točitá, segmentová a bočnicová schodiště, nerezové zábradlí. 


Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry