Vyplujte na svůj vlastní ostrůvek!

A jaký povrch dvířek na ostrůvky zvolit

Plachty ale nechte klidně stažené – řeč je totiž o kuchyňských ostrůvcích, které se pomalu, ale jistě stávají srdcem moderních kuchyní! „Kuchyňský ostrůvek se ve vaší kuchyni stane multifunkčním středobodem, na který se vejde jak varná deska, tak i dřez či plocha pro krájení a snadno do něj schováte i troubu, myčku nebo různé přihrádky a poličky,“ říká pan Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek, a dodává: „Díky přístupu ze všech čtyř stran vám navíc umožní připravovat obědy i večeře i s dalšími pomocníky z řad přátel a rodiny, aniž byste se museli neustále strkat a přetlačovat. Příprava pokrmů tak získá úplně novou dimenzi.“

A jaký povrch dvířek na ostrůvky zvolit?

Rozhodně takový, který hodně vydrží, a bez problémů tak zvládne intenzivní provoz v okolí ostrůvku, kde jen málokdy přestane být rušno! „Pokud chcete svůj kuchyňský ostrůvek doplnit frézovanými dvířky, která se budou snadno udržovat, zvolte dvířka s folií na povrchu, která zcela obepíná jejich vnější hranu, a chrání ji tak proti nečistotám,“ uvádí Martin Dusík. Vysokou odolnost vůči teplu, vlhku i UV záření zase zajistí vašim dvířkům akrylátové povrchy. „Díky ohranění pomocí technologie PUR odolají akrylátová dvířka T.acrylic vysokým teplotám až do 100 °C a do jejich vnitřku přitom vůbec nemá šanci proniknout vlhkost,“ vysvětluje Martin Dusík a dodává: „Odolnost vůči UV záření navíc zaručí, že akrylátový povrch působením slunečních paprsků nevybledne, a dvířka tak ani po letech používání neztratí nic ze své původní barevnosti.“ S moderními nábytkovými povrchy, jako jsou folie či akryláty, tak o svůj kuchyňský ostrůvek vůbec nemusíte mít strach!

•••

Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně