Veletrh Aquatherm se blíží a firmy chystají produktové inovace

Důraz na energetické úspory

Po dvou letech se v Praze opět připravuje přehlídka trendů v oblasti vytápěcí, ventilační, klimatizační, měřící, regulační, sanitární a ekologické techniky. Letošní veletrh Aquatherm se bude konat v pražském PVA Expo Letňany od 27. února do 2. března 2018. Česká společnost KORADO uvede zbrusu novou řadu konvektorů a další produktové novinky. Vedle ní se na veletrhu představí více než 200 dalších vystavovatelů. Stánek KORADO najdete v hale č. 4.

Technologické novinky

„Na veletrhu chceme v prvé řadě poukázat na přednosti našich produktových novinek a inovací. Jedná se například o nové konvektory, které splňují vysoké požadavky na výkon, šetrnost a design. Vedle konvektorů návštěvníkům představíme také otopná tělesa a rekuperační systémy s vysokou účinností a výbornými ekologickými parametry,“ přibližuje Kateřina Knihová z české společnosti KORADO, která nabízí kompletní systémové řešení pro vytápění a rekuperaci.

Sortiment KORADO a důraz na energetické úspory

Sortiment společnosti KORADO pružně reaguje svým vývojem na aktuální trendy a potřeby koncových zákazníků. „Lidé jsou stále náročnější, proto klademe velký důraz na technologické inovace. Myslíme nejen na zajímavé výkonové vlastnosti našich produktů, ale také na finanční úsporu v důsledku nižší spotřeby energií. Tomu odpovídá naše systémové řešení pod značkou  S-CONTROL, kterou reprezentuje nabídka radiátorů RADIK RC a větracích jednotek s rekuperací,“ prozrazuje marketingová manažerka Kateřina Knihová.

Návštěvnická soutěž o designové topné těleso KORATHERM Reflex

Aquatherm láká nejen na silné zastoupení firem, ale také na bohatý doprovodný program v podobě přednášek a seminářů. „Za 25 let své historie se veletrh stal opravdovým svátkem českého TZB. Návštěvníci mají výbornou příležitost seznámit se, během několika dnů a pod jednou střechou, se všemi zásadními novinkami z oblasti technického vybavení budov. To vše v přístupném a zajímavém podání, které osloví laickou veřejnost i odborníky,“ chválí Kateřina Knihová a na závěr dodává: „Věříme, že příjemným benefitem pro návštěvníky bude také naše soutěž o designové otopné těleso KORATHERM REFLEX, kterou pořádáme přímo na našem stánku KORADO.“



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie na bydlet.cz, nejlépe hodnocené fotografie



Články Technika