Dokonalý domov na jednom místě: spojení kreativních

S vybavením vašeho bytu či domu vám poradí zkušení designéři

Na českém trhu designového nábytku se zrodil nový projekt s názvem DECO LOCO, dekorativní a krásný prostor, ve kterém si vytvoříte dokonalý domov na jednom místě. Za celým projektem stojí česká designérka Diana Turinová se svou značkou Lusito spolu s partnerskou značkou Livelo v čele s Martinem Surovým. Název showroomu pomohla vymyslet interiérová návrhářka Iva Bastlová – ve volném překladu z latiny znamená DECO LOCO krásné místo…

DECO LOCO vzniklo spojením značek Lusito, Di''sign, Livelo a dalších partnerských firem. Diana Turinová dlouho hledala nový prostor s „duší“, Martin Surový ze společnosti Livelo především obchodně dobrou lokalitu: „K tomu, abychom se propojili, jsem Dianu přesvědčoval už dlouhou dobu,“ upřesňuje Martin. „Našli jsme prostor a duši jsme mu vtiskli,“ doplňuje Diana, která se stala srdcem, mozkem a kreativní duší projektu. Martin iniciátorem myšlenky propojit se a hlavně technickou i morální podporou. Zbývalo jediné, dát tomu úžasnému spojení dvou spřízněných kreativních duší jméno – s tím pomohla Iva Bastlová, a tak se zrodilo DECO LOCO, místo plné inspirace a pohody.

„Když se naskytla možnost podpořit projekt Diany Turinové, nebylo o čem přemýšlet. Diana se obklopuje kvalitním designem, sama vytváří jen zajímavé produkty. Předpokládáme, že její zákazníci mají dobrý vkus,“ uvádí s úsměvem Tomáš Petrák a Radek Cechl ze společnosti CECHL Stínící technika. Ing. Vladimír Zahálka ze společnosti DUET, která dodává lamináty špičkové kvality nejrůznějších designů, podotknul: „Propojení jednotlivých designových prvků v interiérovém světě DECO LOCO je ideálním prostředím k oslovení našich společných zákazníků.“ V showroomu naleznete široké portfolio designového nábytku a bytových doplňků, a to včetně nabídky designových dveří se skrytými zárubněmi značky JAP.: „Naše produkty se snažíme vyvíjet v duchu současných trendů. Naším cílem je, aby každý náš výrobek byl skutečným designovým kouskem, který doladí vaše prostory k dokonalosti.

Proto jsme rádi spojili své síly se showroomem DECO LOCO, jenž nabízí svým návštěvníkům inspiraci v podobě ukázek designového interiérového vybavení. Společně chceme ukázat, že bydlet s komfortem nebylo nikdy snazší.“

S vybavením vašeho bytu či domu vám poradí zkušení designéři ve spolupráci s architekty, osobně si můžete vyzkoušet posezení na originálních sedačkách či křeslech LIVELO. Lampy, stínidla, polštáře Di’sign vás okouzlí na pohled svým nezaměnitelným designem. Návštěva dětského pokojíčku LUSITO, která je plná inspirativního a vícefunkčního nábytku vás přenese do dětských let. Vše se zde krásně snoubí a navzájem inspiruje a doplňuje. Vybírat můžete z různých materiálů a vše přizpůsobit tvarově či typově na míru vašemu domovu. DECO LOCO – vytvořte si dokonalý domov na jednom místě.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry