Retro vyladěná kuchyně s nápaditým drátosklem

Moderní a přitom originální retro nábytek v sobě spojuje nadčasový a léty osvědčený design z minulosti s nejmodernějšími současnými materiály a technologickými postupy. Takové je i nápadité drátosklo použité v kuchyni.
Drátosklo je retro prvek v moderní kuchyni Drátosklo v novém

Nejenom originální detaily, ale i vhodný nábytek dokáže interiéru dodat jedinečný nostalgický nádech… nebojte se proto pozvat si do své kuchyně prosklená dvířka s nápaditými retro vzory! „Akrylátová dvířka T.acrylic nyní umožňují i volbu působivých skleněných výplní oživených retro dekoracemi, které jsou na povrch skla přeneseny pomocí grafické technologie Overface,“ uvádí Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek, a pokračuje: „Vybírat můžete hned z několika jednoduchých, ale velmi efektních dekorativních vzorů, které byly inspirovány interiéry našich babiček a zdařile imitují například jemnou síťovinu či nezaměnitelné drátosklo.“

Prosklení je tvořeno kaleným sklem, které je vysoce odolné vůči nárazům do plochy, takže se nemusíte bát, že by se při běžném provozu v domácnosti rozbilo!



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Kuchyně, nejlépe hodnocené fotografie



Články Kuchyně