Udělejte si pořádek ve vašem šatníku

Nevíte si rady se skladováním vašeho oblečení? Pokud už ve vašem šatníku vládne chaos a vy se ztrácíte v tom, kolik oblečení vlastně máte, vysvobozením pro vás bude domácí šatna. Díky ní si uděláte pořádek ve věcech a snadno získáte přehled o tom, kde co máte a využívané věci vám zůstanou vždy po ruce.

IDW Italia - Novamobili

Na velikosti záleží

Šatnu oceníte i případě, že nemáte rádi velké množství nábytku. Ušetří vám totiž spoustu prostoru, takže vaše ostatní místnosti budou vzdušnější. Pokud vám to dovoluje dispozice vašeho obydlí, vyčleňte si na šatnu celou místnost. Pokud si říkáte, že celá místnost je zbytečné, že vám stačí jen část pokoje, pletete se. Do velké šatny kromě oblečení můžete uložit i sezónní věci, sportovní náčiní nebo si tam dámy mohou vytvořit kosmetický koutek. Velký prostor pro šatnu se rozhodně vyplatí.

Uspořádání

Správné uspořádání v šatně je základ. Při jejím zařizování myslete na to, jaké oblečení zejména nosíte. Pokud máte převážně oděvy, které se snadno pomačkají, nechte si v šatně vytvořit závěsný systém, na který pověsíte ramínka a zmiňované oblečení. Jestliže jste sběrateli huňatých svetrů, tak ve vaší šatně nesmí chybět policové systémy. Pokud jste milovníci bot, rozhodně si v šatně vyčleňte přehledné místo i na ně.

Udržování pořádku

Myslete na to, že šatna je místnost jako každá jiná a tudíž si také zaslouží, abyste se o ni starali a uklízeli ji. Nezapomeňte i na pravidelné větrání, aby vaše prádlo nezatuchlo. Jednou za čas protřiďte váš šatník a zbavte se věcí, které už nepotřebujete. Díky tomu zabráníte, že se z vaší šatny nestane skladiště.

Rada na závěr

Pokud si nevíte rady, jakou šatnu zvolit nebo jak ji uspořádat, navštivte pražský showroom IDW Italia, kde vám rádi ochotně poradí.



Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry