Do předsíně patří akryláty!

Skříně mohou sahat klidně od podlahy až ke stropu

Šatní předsíňové skříně mají často své dveře v maxi velikostech. I proto je dobré využít materiál, který má nejen reprezentativní vzhled, ale také něco vydrží, a případně jdou jeho lehká poškození opravit vlastními silami. Typickým příkladem povrchu, který toto vše splňuje je akrylátový materiál T.acrylic! 

„Dvířka s akrylátovým povrchem T.acrylic mohou dosáhnout rozměrů až 3 000 x 1 270 mm. Díky tomu mohou sahat klidně od podlahy až ke stropu, a vaše šatní skříň tak bez problémů tak pojme veškeré svršky vás i vašich návštěvníků,“ říká Martin Dusík, vedoucí obchodního oddělení společnosti Trachea, největšího českého výrobce nábytkových dvířek, a pokračuje: „Pokud navíc zvolíte lesklou variantu akrylátového povrchu, vůbec se nemusíte bát jeho drobného mechanického poškození. Díky hluboké probarvenosti povrchu nedojde při jeho poškrábání k narušení struktury povrchu ani ke změně barevnosti a případný kaz lze jednoduše opravit za pomoci tzv. opravné sady, která poškozenému místu navrátí jeho lesk.“

Díky tomu, že dvířka T.acrylic nabízí výběr z celé řady designových dekorů nejrůznějších odstínů, a to jak ve vysokém lesku, tak i trendy matu, navíc nemusíte mít strach, že byste nenašli takové provedení, které bude zcela odpovídat vašim představám o dokonalé předsíni. Nebojte se tedy dát své předsíni okouzlující tvář s T.acrylicem!

•••

Společnost TRACHEA je největším českým výrobcem komponentů - dvířek pro nábytkářský průmysl, který se na trhu pohybuje již od roku 1996. Významná část její činnosti se soustředí na produkci nábytkových dvířek pro celý interiér včetně komerčních prostorů, více méně zaměřenou na dvířka kuchyňská. Za dobu své existence se společnost vypracovala do špičky výrobců v tomto oboru, nezastupitelný podíl na tom má vysoce moderní výrobní technologie, obsáhlost produktových řad a patnáctileté zkušenosti v tomto oboru.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry