Pánský byt potřebuje mužné dveře

Dýhové dveře do srubu jak dělané Pánský interiér se pozná na první dobrou. Žádná růžová, žádné zbytečné vzory nebo načančané dekorace. Lépe minimalismus a účelnost. A byť se to tak nemusí zdát, také dveře dotvoří celkový obraz interiéru. Proto i ty volte s rozmyslem, vždyť možností je na trhu tolik. Představujeme vám tipy od SAPELI.

Skládací dveře – netradiční hračka

Pokud potřebujete ušetřit místo kolem dveří, anebo vás jen baví něco netradičního, pořiďte si domů skládací dveře COMPACK. Jejich dveřní křídlo je tvořeno dvěma částmi, které při otevření snadno složíte a překlopíte na stěnu vedle zárubně. Díky tomu nepotřebujete kolem dveří tolik volného místa.

Dýhové dveře do srubu jak dělané

Holdujete-li ryzí přírodě, vlastníte chatu nebo třeba srub, ideální jsou dveře v dýhovém provedení s přiznanými suky. Jedněmi z nich můžou být dveře TENGA v provedení dýha dub sukatý. Efektně zapadnou do dřevěné stěny, pak už jen zatopíte v krbu, zapálíte doutník a dáte si partičku šachů s přáteli.

Modrá je dobrá

Nebojíte se sytých barev? Z dveří hned udělají důležitý designový prvek interiéru. Třeba z modelu REDE, který je typický vodorovnou a svislou drážkou. Dveře můžou být plné nebo s prosklením ve více variantách.

Šoupačky do šatny

Do domácí šatny nebo třeba na oddělení pracovny jsou ideální posuvné dveře. Ty mohou být posuvné na stěnu nebo v praktičtějším provedení do pouzdra ve stěně. S pouzdrem je potřeba počítat dopředu při výstavbě či rekonstrukci, protože je nutná stavební úprava. Při otevření pak dveře zmizí ve stěně a není potřeba místo navíc. Posuvné dveře mohou být plné, prosklené nebo i celoskleněné (průhledné nebo jen průsvitné), záleží na vašich preferencích.

Rez neřeš

Do industriálního interiéru je zapotřebí industriálních dveří. Jednou z možností jsou dveře ELEGANT v provedení HPL plech rez, které svým vzhledem opticky dokonale imitují rezavý plech, ale přitom se jedná o nové nepoškozené dveře. Dále také dveře v betonovém vzhledu nebo temné grafitové provedení.

Oblečený neoblečený, průhledný neprůhledný

Připadají vám celoskleněné dveře do koupelny nepraktické? Nenechte se mýlit, existuje unikátní sklo Graduel, které vyniká postupným přechodem z neprůhledného Satináto po zcela čiré sklo. S těmito dveřmi dostanete pro spodní polovinu těla soukromí, ale zároveň máte přehled, co se děje za nimi.

Dveře do industriálního stylu

Interiérům vládne industriální styl. Rozšířené portfolio CPL laminovaných dveří o dekor beton šedý dovede industriální interiér dovede k dokonalosti. Pokud jsou na vás „betonové dveře“ příliš odvážné, ale šedé barvě fandíte, vyberte si v dekorech dřevěných. V řadě šedých CPL dveří je nově také dekor dubu zimního ve vodorovné i horizontální podobě.




Sdílejte článek na sociálních sítích nebo emailem

Social icons
Hodnocení článku

Fotogalerie Interiéry, nejlépe hodnocené fotografie



Články Interiéry